02. En iværksætters historie – Lars Seier Christensen

I dag er det adm. direktør for SaxoBank – Lars Seier Christensen – som bidrager til julekalenderen. For det Danske iværksætter miljø kræver Lars Seier nok ikke den store præsentation.

Lars Seier stiftede i 1992 Saxo bank sammen med Kim Fournais. Lars er erklæret kapitalist og ytrer ofte sine liberale holdninger som politisk debattør. Skru op for lyden, tænd for videoen, læn dig tilbage de næste 4 minutter og bliv inspireret.

02. En iværksætters historie – Af Lars Seier Christensen

Lars Bachmann

Iværksætter og Online nørd. Arbejder med WordPress og online markedsføring i min virksomhed Conseo.

You may also like...

7 Responses

 1. Suepr fedt at du har fået Lars med i din julekalender – Godt klaret. Og gode ord fra ham også. Tak for god inspiration!

 2. Super fedt med Lars med her.

  Og ja, lad os få den iværksætter skat helt væk.
  Og samtidig få gang i nogle flere iværksættere. Følelsen af at skabe noget selv, er så meget værd. Så selv usikkerheden omkring næste månedsløn bliver ubetydelig. Let’s do it.

 3. Lars Bachmann siger:

  Hej Lars
  Dejligt at høre en iværksætter historie, fra en der har været det hele igennem. Det er god motivation for andre iværksættere.

 4. Hold nu op en fed speaker du har fundet dig der Hr. Bachmann! 🙂
  Dejligt lille lyt her i decembermåneden!

 5. Mikkel siger:

  Jeg har nu altid syntes godt om ham Lars, og fedt at han giver et lille skulderklap til de iværksættere der kæmper under hårde odds. Man må sige, at han også selv fortjener ros for den indsats han har lavet som iværksætter 🙂

 6. Super input!

  Helt enig – det er ikke sikkert at man får mere ud af det end almindelige lønmodtagere, men det er vel også de færreste iværksættere der starter for pengenes skyld. Det handler vel om passion og engagement og beskæftige sig med det man brænder for. Og så viser det sig bare ofte, at pengene automatisk følger med – men så absolut ikke som det primære!

  Held og lykke og glædelig Jul til alle iværksættere!

 7. Lars Fjord siger:

  Og han har jo helt ret. Selv alle de store er jo startet på et meget ydmygt niveau. Så det er bare ud over stepperne og fortælle hvad man har i posen og hvor forskellen ligger. Og naturligvis holde hvad der bliver lovet, både pris og kvalitet, men også et ensartet sikkert produkt. Sådan tror jeg man skaber kunder der kommer igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.