05. Skab indhold til nettet først – løn bagefter – Thomas Bigum

Facebook ekspert Thomas Bigum er manden der styrer dagens “låge”. Thomas holder kurser og foredrag om sociale medier. Du kan læse mere om ham på thomasbigum.dk eller like ham på hans Facebook side.

Thomas har lavet en video, hvor han prædiker om at lave indhold til nettet. Se den og skriv en kommentar til ham nedenunder, fortæl hvad du gør for at skabe indhold.

05. Skab indhold til nettet først – løn bagefter – Af Thomas Bigum

Lars Bachmann

Iværksætter og Online nørd. Arbejder med WordPress og online markedsføring i min virksomhed Conseo.

You may also like...

3 Responses

 1. De 24 bidragsydere til årets julekalender får i hvert fald alle produceret noget indhold til nettet. Fremtiden peger på video og lyd.

  Fx hvis man sammenligner årets iværksætter julekalender med den fra sidste år.

  – Alexander Larsen

 2. Patrick Olsen siger:

  Super interessant Thomas,

  Jeg kunne ikke være mere enig. Desværre leder jeg også selv ofte for undskyldninger for ikke at producere indhold, men der er bare ingen undskyldninger her! Det er ofte essentielt, og med til at booste ens virksomhed inden for mange områder.

  Jeg plejer lige at få det gjort mellem opgaver, men lige meget hvad, skal der afsættes tid til den slags.

  Thumbs up! God motivation – og god onsdag 🙂

 3. Helt fantastisk video, og nøj hvor er jeg enig!

  En af de ting, som Bigum nævner, minder mig om noget jeg engang hørte Seth Godin sige. Han blev spurgt, hvordan i alverden han fandt tid til at blogge så ofte som han gør, samtidigt med at han nærmest spytter en bestseller bog ud om året.

  Seth svarede, at i starten satte han sig bare ned og skrev. Og skrev. Og skrev. Han lod bare sine tanker flyde ned på sin blog, og i starten blev det noget forfærdeligt vrøvl. Men med tiden, og efterhånden som han fik feedback og hints på alt hans vrøvl, blev han skarpere og skarpere til lynende hurtigt at lave noget content i høj, høj kvalitet. Og det er en af årsagerne til, at han er så inspirerende i dag.

  Så se bare at komme igang, få spyttet noget content ud! Skid hul i, at det ikke er så perfekt i starten. Det skal nok komme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.