07. Vi ved ikke hvad fremtiden bringer – Kira Eggers

I dag vil jeg byde velkommen til Kira Eggers. For de fleste drenge på min alder behøver Kira nok ikke den store præsentation. Kira Eggers er lidt af en iværksætter, og var så vidt jeg ved den første i Danmark der virkelig fik succes inden for den erotiske genre på nettet. Hun var med til at starte et erotisk univers i de gamle Jubii dage, og driver en lang række webshop. Besøg hende på DKira.com

07. Vi ved ikke hvad fremtiden bringer – Af Kira Eggers

“Starting your own business is like riding a roller coaster. There are highs and lows and every turn you take is another twist. The lows can be really low, but the highs can be really high. You have to be strong, keep your stomach tight, and ride along with the roller coaster that you started.” – Lindsay Manseau

Jeg blev entreprenør ved et uheld kan man vel sige. Det har aldrig været min intention. Faktisk, jeg trives rigtig fint på en arbejdsplads med faste arbejdstider og rutiner. Netop fordi jeg har et spændende liv ud over at arbejde, så er det rigtig rart for mig og det er ligesom med til at fastholde mig der, hvor jeg gerne vil være:
På jorden, med helt almindelig jordforbindelse.

Men I løbet af årene, er jeg havnet i nye tiltag fordi folk har ringet med noget innovativt. Jeg blev blandt andet den første web-cam pige i Danmark, for Chili Group. Med et webcam installeret i stuen, sad mine veninder og jeg og chattede (ganske uskyldigt) med mine fans. 5000 besøg på een gang, satte serverne ud af fatning. Computer nede!
Det er mange, mange år siden, kan I nok regne ud. Det kan næppe kaldes en entreprenør rolle, men alligevel.

Jeg var også med til at starte Danmarks og Jubii.dk´s første erotik univers, (det var min egen ide) som bragede derudaf med stor succes.
Det var et af de bedste jobs jeg har haft til dato. De kunne noget på det gamle Jubii og når jeg møder mine tidligere kollegaer i dag, har de altid gang i noget spændende.

Siden hen, har der været mange spændende ting på tegnebrættet, men jeg springer lidt i det.

For nogle år siden, gik jeg tilbage i tiden efter et dejligt fast job hos Aller Media, og startede hos en af Jubii´s stiftere, Henrik Sørensen. Han støttede et projekt som skulle give kvinder større forståelse for IT og sikkerhed, men efter to år med at prøve at fortælle kvinder hvor vigtigt det er, at lave backup og have diverse sikkerhedsinstalleringer, gav vi op. Kvinderne bed ikke på. De venter til deres ting ER slettet fra harddisken eller deres PC ER ødelagt, før de lytter. Eller de ringer til deres mænd.

Mit job sluttede der efter to lærerige år, og lige efter blev jeg tilbudt fra anden side, at lave min egen dokumentarfilm til kvindekanalen TLC om bodybuilding, hvor jeg skulle prøve livsstilen af på egen krop. Reddet på målstregen igen. Regningerne skal jo betales og pensionen opspares.

Mens jeg skød dokumentaren, prøvede jeg når tiden tillod det, at passe nogle små sideprojekter jeg har kørende. Blandt andet min kommercielle blog, www.dkira.com, min hundeshop, www.kiraogcane.dk samt prøvede at fokusere på hvad jeg så skulle, når programmet var færdigoptaget, tre måneder senere.

Nu sidder jeg her,10 kilo lettere, med masser af muskler og er selvstændig. Ved chance, ved uheld ved hvad du vil kalde det. Jeg har altid haft “et eller andet” kørende på siden, fordi jeg elsker drømme der bliver til ideer der bliver til virkelighed.

Men jeg synes altså det er nervepirrende, at være en æg i reden. Jeg elsker at have kollegaer og fast løn. Men samtidig så byder jeg også denne udfordring velkommen for der er SÅ mange fordele ved at være selvstændig, at jeg så sandelig også har lyst til at prøve det af. Det er første gang, jeg ikke har et fast job i hele mit liv! Ja, hende “den vilde” har altså altid haft en stol at sidde på, minimum som deltidansat.

Jeg ser så mange kæmpe om jobs og arbejde. Jeg er ikke anderledes. Men jeg vil ikke leve af at være en offentlig person. Så derfor tænker, jeg:

Jeg skal ikke sidde her og ryste i bukserne over at jeg ikke ved hvad fremtiden bringer, jeg må gøre noget for mig selv. Alt imens jeg ser hvad det egentlig er, fremtiden har at byde på.

Så her er min fremtid:

– Fitnessshop/outlet i samarbejde med en virksomhed der har supergode anmeldelser på trustpilot, masser af andre shops i deres univers og vigtigst: At kunder nærmest ikke forlader deres portal, uden af at købe noget.

– Ud over kiraogcane.dk, har jeg lige lanceret www.bidtafhelse.dk.
Arbejder stadig på at give den nogle små rettelser her og der.

– Blog Agent for Bloggers Delight. For to år siden, gik vi ind i et samarbejde, hvor jeg kom med nogle kendte der gerne vil blogge og de havde platformen til det. Økonomisk er det fordelt ved, at jeg får procenter af “mine” blogs, plus udbetaling via min egen blog, naturligvis.

– Jeg laver nogle timers PR om ugen eller måneden, afhængig af aftale, for amokmarketing.dk. Derudover, er jeg ved at lave en low carb dessertbog.

Jeg har besluttet at lave et par shops mere, og samle dem på en fast landingpage. Så må jeg se, hvad jeg gør derefter. Nogle bud? Ideen til mine shops opstod ved at det skulle være lidt for sjov, men hensigten er nu blevet en anden.

Det lyder af meget, men når man står op klokken 6 hver morgen, når man usandsynligt meget i løbet af en dag.

God jul, alle!

Lars Bachmann

Iværksætter og Online nørd. Arbejder med WordPress og online markedsføring i min virksomhed Conseo.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.