15. Den lille forskel – Mike Radoor

Så er vi noget til låge nr. 15, og det er den unge iværksætter Mike Radoor, som vil fortælle en tankevækkende historie om den lille forskel. Mike er medstifter af Miinto, og har krudt i r….

Mike er sammen med Miinto, netop blevet kåret til “Entrepreneur of the year”.
Følg Mike Radoor på Twitter og Facebook – God fornøjelse.

15. Den lille forskel – Af Mike Radoor.

Min dag starter simpelt. Først det ene ben ud af sengen og så det andet. Gab! Klokken er 7:45 og toget kører klokken 8.30. Jeg har godt 45 min. til at nå derned. Jeg strækker mig og føler hvordan alt indeni ”falder på plads”. Jeg er sulten så jeg går ud og laver mig 2 toasts med smør og pålægschokolade. Et herligt koldt glas Juice bliver også hældt ned.

Den lille forskel…

Min dag starter med et brag, bum! Klokken er 6.00 og alarmen har ikke engang lydt. Jeg vågnede 5 min. i 6 helt af mig selv. Mit træningstøj ligger nydeligt pakket på stolen ved siden af. Jeg hopper i tøjet, tager træningstasken, mit arbejdsudstyr og en banan med mig. Jeg har ca. 2 timer til at nå og træne i inden arbejdet kalder.

……………………..

Jeg ankommer på arbejdet lidt over 9. De fleste er mødt ind, så jeg hilser på dem jeg nu kan inden mit skrivebord siger hej Mike. Jeg lister ud på toilettet som det første. Ren morgen rutine. Tilbage til arbejdsstationen og få set på posten på mit bord. Tiden flyver mens jeg kigger posten igennem. Jeg får behandlet lidt af posten og lader andet ligge – det må vente til senere. Wow. Der er allerede gået 1,5 time. Jeg føler mig en smule stresset.

Den lille forskel…

Jeg ankommer kvart i 9. Yeah, jeg er i god tid. Jeg elsker det. Mit blod flyver godt rundt i kroppen efter 1,5 times solid træning. Der er allerede mødt et par stykke ind. Jeg sørger for at få hilst på dem alle inden jeg finder mit skrivebord. Jamen halløj! Postmand Per har været forbi kan jeg se. Jeg lader posten ligge og hopper direkte til mine allerede prioriterede og planlagte opgaver – jeg lader aldrig ting spolere min plan. Efter 2 timer er jeg foran tidsplanen og jeg sorterer posten efter vigtigste først til min TO-DO’s for ugen.

……………………..

Efter frokost sætter jeg mig ud i bilen. Jeg har mit første kundemøde kl. 12:45 og har præcist 15 min. til at nå derhen. Ingen udfordring, det tager max 7 min. i bil. Jeg føler mig lettere oppustet efter al den gode frokost. Hehe, elsker den nye frokost ordning. Jeg sætter musik på og åbner min Redbull. Energien er ved at gå af ballonen pga. af frokosten. Uheldigvis rammer jeg en mindre kø på amagerbrogade, som gør jeg bliver 10 min. forsinket – men hey, det gør alle i København. Trafikken er kaos, især i myldretid. Jeg ankommer til mødet lidt for sent, men ingen fare sket.

Den lille forskel…

Shit mand! Den frokost er så lækker! Jeg kender mig selv alt for godt, så jeg har sørget for grønsagerne hjemmefra. Jeg får spist mit broccoli, gulerødder og mix salat inden jeg hopper ud og tager en frikadelle på et stykke rugbrød. Jeg er i god tid, da mit møde er om 30 min, men alligevel sætter jeg mig ud i bilen – trafikken kan blive tung på denne tid. Jeg ringer til kunden og siger jeg er på vej og at han roligt kan have 2 kolde kondi vand klar. I bilen begynder jeg at ringe til mine planlagte leads på min forberedte call-liste. Jeg elsker tiden i bilen, du kan satme nå mange opkald, hvis bare de er planlagt korrekt. Jeps, trafikken var tung. JEG ELSKER når jeg er så pisse forberedt. Jeg ankommer til mødet 2 min. før tid og hilser på hele personalet inden mødet starter.

……………………..

Klokken er 18.00 og jeg er på vej tilbage mod kontoret. Dagen har været god, men jeg har lidt dårlig samvittighed. Jeg aner ikke hvad fanden det er. Det er nok bare sådan jeg er bygget. Jeg føler aldrig helt jeg når nok. Det er sgu nok medfødt. Tilbage på kontoret er et par kollegaer som arbejder længe. Jeg er ikke helt i humør til det store show, så jeg hilser pænt og sætter mig på pinden. Arh… Det føles sgu så fedt at være tilbage bag skærmen. Facebook får lige lidt tid. E-mails kan jeg altid kigge igennem derhjemme.

Den lille forskel…

Klokken er 18:00 og jeg ligger med 130 på motorvejen. Jeg er i fuld færd med at snakke med min mor om juleaften, julegaver og alt det skidt i ved nok. Bum, endnu et fluetegn kan sættes i min TO-DO. Dagen har været kort. Den er fløjet afsted og jeg evaluere min dag med mig selv hele vejen tilbage til kontoret. Jeg fik nået mine mål og jeg fik ringet til min call-list. Lovely! Tilbage på kontoret sidder et par stykker tilbage. FEDT engagement , så jeg highfiver dem alle inden jeg sætter mig bag skærmen. Jeg kigger min TO-DO igennem, ser på min dag i morgen, får skubbet alle ting på plads i kalenderen, besvaret samtlige e-mails og til sidst fortjener facebook lidt tid. Tak for i dag.

… En lille forskel i din planlægning, attitude og selvdisciplin kan gøre en kæmpe forskel i din performance, privatliv og selvtillid.

Think about it!

Lars Bachmann

Iværksætter og Online nørd. Arbejder med WordPress og online markedsføring i min virksomhed Conseo.

You may also like...

5 Responses

 1. Super godt indlæg. Ikke bare en god pointe, men også godt formuleret.
  God jul og tillykke med titlen som Entrepreneur of the Year

 2. Thomas siger:

  Og du har lige beskrevet det, der gør, at nogle mennesker bare når mere uden at blive trætte. Det handler om at være end and:Rolig på overfladen og med fuld padling nedenunder 🙂

 3. Heine Larsen siger:

  Spændende læsning om netop den lille forskel, som kan betyde så utroligt meget.
  Mange tak for det 🙂

 4. Kreativt og underholdende indlæg :-). Jeg vil så argumentere for, at de iværksætter og/eller selvstændige som har det på den måde, som du beskriver, kraftigt burde overveje om det, de laver, er lykken for dem. Men ellers fedt nok indlæg :-).

  – Mads

 5. Meget inspirerende læsning!
  Og ja – det er præcis den lille forskel, der kan gøre at man når meget mere i ens hverdag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.