16. Minimering af bøvl

Bo Møller har lavet en video til dagens låge, som handler om minimering af bøvl. Bo Møller er iværksætter, og har til daglig succes med html24 og app24, som er en af Danmarks førende virksomheder inden for henholdsvis programmering af html/css skabeloner og udvikling af apps til mobile enheder.

Minimering af bøvl

Lars Bachmann

Iværksætter og Online nørd. Arbejder med WordPress og online markedsføring i min virksomhed Conseo.

You may also like...

7 Responses

 1. Det er en meget simpel pointe, som du også selv siger. Men ikke mindre en vigtig pointe. Jeg tror rigtig mange af os tror at vi kan klare alting selv, og at vi SKAL klare alting selv, hvis det skal leve op til vores standarder. Men det er værd at overveje om vi virkelig selv er den bedste i verden til alting, og fokusere på de ting vi rent faktisk bør være de bedste i verden til.

  Jesper Jarlskov

 2. Emil Højbjerg siger:

  Godt med nogle jyske udtryk. Og ja – minimér bøvlet :-)!

 3. Mai siger:

  Fin pointe 😉 Sætter lige tingene i perspektiv for mig, når det bliver gjort visuelt

 4. Dejligt simpelt råd i dag – og dette er netop en af grundene til at jeg fra dag 1 i min virksomhed har haft en revisor, hvor jeg blot sender papirer & bogføring til en gang om året – jeg kunne garanteret godt lave det selv, men det er bare så meget mindre besværligt at sende det hele afsted til en revisor som tager sig af det hele. 😉

 5. Jesper siger:

  Øverst på dit site: http://www.html24.dk/ står der: Skandinaviens førende leverandør af programmering til content management systemer ? Hvad bygges den ret konkrete påstand på?

 6. Fuldstændig korrekt.

  Jo mere succes du får – jo mere bøvl får du. Det er nok her, der er nogen der springer af, og vælger IKKE at ansætte nogle folk til det, for man kan jo gøre det billigere selv. Hvad folk så ikke realisere, er at det rent faktisk kan gøres billigere, hvis man ser det ift. til ens egen timeløn.

  Hvis du skal have en til at klippe hæk, som koster 200 kroner i timen (eks.), og din egen timeløn ligger på 400. Hvis du gør det, så mister du reelt en time – hvis det er det du bruger -, hvor du rent faktisk kunne have “tjent” 200 kroner, ved at lave en anden gøre det – og han kan finde ud af det.

  De bedste hilsner
  Frederik

 7. Louise siger:

  Lækkert indslag! Godt at se at du udtrykker dig på gammel dansk, så vi alle sammen kan være med og få lidt sjov her op til jul. Held og lykke med bøvlet fremover 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.