En uge med SEO, Messe, Networking og Stand-up

lgo_easyfairs.jpgI ugen der snart er gået har der være en masse på programmet. Mandag og tirsdag gik med opgaver for SEO kunder på kontoret, og onsdag morgen fløj jeg til København, sammen med min kollega Thomas, som er bureauets grafiker.

Vi skulle til Internet Expo i Bella, og det var med store forventninger at vi landede i Københavns lufthavn kl. 08.40 og som 2 jyder i Hovedstaden, skulle vi lige ud orientere os, inden vi fandt ud at tage den rigtig metro ( Der hvor jeg kommer fra er offentlige transportmidler nogenlunde lige så populært som moms 😉 ).

Vi fandt dog Bella Centeret uden de store problemer, og fik det meste af dagen til at gå med at hyggesludre lidt med alt fra sælgere af sikkerhedsløsninger til ligesindede søgemaskinenørder. For os SEO’er var der ikke så meget at komme efter. Notabene.net havde en stand, så dem fik jeg en sludder med, blandt andet om deres navneskifte til Guava, som vist først træder i kraft omkring 1. maj. Dagen var kun kort afbrudt af en tur i Bella’s bud på en café, hvor man for den nette sum af 144,- får 2 kopper daggammel kaffe, og to boller med skinke og ost.

Sidst på eftermiddagen gik turen ind til byen, hvor vi fik tjekket ind på hotellet. Da vi havde fået lidt vand i hovedet, og en ren skjorte, gik vi en tur, fik lidt at spise, og fik grinet lidt af nogle af alle de spøjse typer man nu engang støder på i vores hovedstad.

Midt på aftenen slog vi et smut forbi Comedy Zoo, hvor der var “Open Mike Nite” med Dan Andersen som vært. Og må jeg i den forbindelse give et ekstra bifald til Dan Andersen som har fået en ny fan. Dan Andersen var simpelthen fantastisk som vært, knivskarp, helt fremme i skoene og umådelig morsom.

Da vi så var færdige med at grine af det, var det ved at være tid til at lunte tilbage til hotellet, problemet er bare, at når man som mig er fra det nordlige jylland, og ikke kommer forbi hovedstaden i tide og utide, så er det ikke helt nemt at finde rundt, så vi måtte ind på en 7-8 værtshuse (og en enkelt Burger King) og spørge om vej, inden vi fandt hotellet igen 🙂

internet-expo-collage.jpg

Næste dag besøgte vi et par kunder i København, og ved 12 tiden drog vi ud mod Bella, for blandt andet at mødes med et par Aminoer og Høre Google fortælle lidt om mulighederne med adwords og analytics.

Alt i alt en god tur. Messen var ikke det helt store show, men jeg fik hilst på Torbjørn fra SEOkursus.dk, Nicolas Zangenberg fra a-better-traffic.com, Nicolai fra SixPointZero, Rene fra Dribling og en masse andre spændende mennesker.

P.S. Nicolai Lønne var så venlig at tage et Amino krus med til mig. Sådan et har jeg altid ønsket mig 🙂

amino-krus.jpg

Lars Bachmann

Iværksætter og Online nørd. Arbejder med WordPress og online markedsføring i min virksomhed Conseo.

4 Responses

 1. Nick siger:

  Nu er Dan Andersen en rigtig sjov fætter:D

  Ham gad jeg godt se live, jeg må nøjes med den nye dvd

 2. Tommy siger:

  OK – 2 ting jeg missede i ugens løb.
  1. Internet expo
  2. Et Amino krus
  Øv Øv Øv

 3. Hej Lars

  Tak for sidst!

  Det var hyggeligt lige at få sludret.

  Hilsen

  Nicolas

 4. Pete siger:

  I have no idea what language you guys are speaking, however many moons ago I had a Norwegian girlfriend. It looks familiar or I am just tired.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.