Er du klar til Marketing Camp 2013

Danmark er et lille land, men til trods for det har vi faktisk rigtig mange dygtige online marketing folk. Alle disse dygtige mennesker kan du nu møde et sted, og det er til Marketing Camp 2013 i Kbh.

Det er Ib Potter der er initiativtager og arrangør at denne fantastiske marketing konference. Her er talerne hyret ind for at lære dig alt det, de kan nå i den time de hver i sær har til rådighed, og ikke til at stå og fyre salgsgas af i 45 minutter, som du måske har hørt de gør på andre konferencer.

Det hele foregår d. 28 maj 2013

Det er d. 28 maj fra 9.00 til 17.00, og du behøver ikke sætte kryds i kalenderen, for allerede nu skal du smutte ind og bestille din billet, for tænkt på hvor bittert det vil være ikke at få en plads?

Prisen er kun 2.399,- og der skal ikke presse mange cowboytricks ind i hovedet på dig, før de penge er givet godt ud. faktisk tror jeg det er billigere for din chef at sende dig til Marketing Camp, end det koster når du har en sygedag? Og i stedet for at være en dag bagud, så kommer du tilbage med en masse nye ideer, som kan omsættes til kolde kontanter.

Her kan du se lidt billeder fra sidste års Marketing Camp

Ses vi til Marketing Camp 2013?

Lars Bachmann

Iværksætter og Online nørd. Arbejder med WordPress og online markedsføring i min virksomhed Conseo.

You may also like...

1 Response

  1. Hej Lars
    Vi ses, det skal jeg ikke gå glip af. Da der er hul i kalenderen.
    Erik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.