Et nyt kapitel

Den 12. December 2008, var en stor dag for mig. Det var den dag jeg stiftede min virksomhed Conseo. Det var en iværksætter drøm der gik i opfyldelse. Det er nu snart 6 år siden, og det har været 6 gode år, hvor jeg stille og rolig har vækstet min lille virksomhed.

Jeg startede som så mange andre med et hjemmekontor, men efter et lille års tid hjemme, fik jeg et “rigtig” kontor ude i byen. Der har jeg siddet de sidste 5 år, og været rigtig glad for det.

Det sidste halve års tid har jeg gået og tænkt over hvad fremtiden skulle bringe. Efter 6 år med enkeltmands virksomhed trængte jeg til nye udfordringer. Tankerne gik umiddelbart på to muligheder. Enten skulle jeg tage det store spring og satse hele butikken på at ansætte nogle medarbejdere, eller også skulle jeg fusionerer med et andet bureau. Den første løsning droppede jeg hurtigt igen, men jeg har været i dialog med et større webbureau om fusion/opkøb. Det virkede som en god løsning, men jeg fik en dårlig mavefornemmelse, og valgte at sige nej tak.

Men noget nyt skulle der ske, og tidligere i år blev jeg kontaktet af et rekrutteringsbureau, om en spændende stilling i online branchen. Jeg tog et møde med dem, men af flere årsager blev det ikke til noget. Blandt andet var det et krav at jeg skulle afvikle min virksomhed, og det kunne jeg godt mærke jeg ikke var klar til. Men det at have et fast job, skræmte mig pludselig ikke længere. Efter 6 år som selvstændig er jeg nået til den erkendelse at det vigtigste for mig, er at jeg har det godt med det jeg laver, og så er det egentlig lige meget om jeg skal sende en faktura eller modtage en lønseddel.

Kombinationen af hobby og arbejde.

De sidste 8 år har jeg brugt en del af min sparsomme fritid på at cykle. De første mange år på racer, men de sidste par år har været rimelig koncentreret omkring MTB. Så da jeg hørte at Cykelpartner.dk skulle bruge en medarbejder med fokus på SEO og optimering af webshoppen, så jeg en oplagt mulighed for at kombinerer mine 2 interesser: Online marketing og cykler.

Efter en god dialog med Cykelpartner er vi derfor blevet enige om at jeg skal være en del af det dygtige team som hver dag sørger for at Cykelpartner.dk er Danmarks førende webshop inden for cykelbranchen.

Det betyder at jeg efter sommer starter hos Cykelpartner.dk, og derfor drosler ned for min egen virksomhed.

Hvad så med Conseo

Jeg har lavet en god aftale med min kommende arbejdsgiver, som betyder at jeg kan fortsætte med at udvikle projekter, og betjene kunder i Conseo. Det vil selvfølgelig ikke være i samme omfang som i dag, men Conseo fortsætter som konsulent virksomhed inden for E-handel, SEO og webudvikling.

Lars Bachmann

Iværksætter og Online nørd. Arbejder med WordPress og online markedsføring i min virksomhed Conseo.

48 Responses

 1. Det bliver da super spændende at overtage fra Dennis og fedt stadig at kunne kombinere det hele.

 2. Sejt!

  Tillykke – også til cykelpartner.dk 🙂

 3. Hjertelig tillykke med jobbet, og med din beslutning.
  Når arbejde og hobby kan forenes, findes der vist ikke noget der er mere tilfredsstillede 🙂

 4. Tillykke – det lyder umiddelbart til at være et godt match!

 5. Joakim Ditlev siger:

  Fedt med de nye udfordringer, Lars. Bliver et super team med dig, Dennis og co. Håber der stadig bliver tid til dårlige onkelvitser på Twitter og G+ 🙂

 6. Lise Halskov siger:

  Hej Lars – tillykke med det – det lyder som en super løsning for dig!

 7. Morten siger:

  Tillykke med det nye job, og held og lykke med begge ting fremover 🙂

 8. Per Allerup siger:

  Tillykke med jobbet Lars. Iøvrigt godt at du fulgte mavefornemmelsen med det bureau du havde snak med 😉

 9. Hej Lars, Stort tillykke, det bliver da fedt med andre udfordringer. Håber alt det bedste. Jeg er faktisk lige ved at ligge en ordre ved Cykelpartner.

 10. Tine Tangdal siger:

  Tillykke med dit valg. Altid godt at kunne lytte til sig selv og turde flytte sig, når det er tid for det. Og så kan du oven i købet lave en både og.

 11. Stort tillykke med jobbet og helt enig i at mavefornemmelsen faktisk er den vigtige. Jeg tog selv springet fra selvstændig til lønseddel og det har jeg ikke fortrudt.

 12. Stort tillykke med den nye job Lars, det bliver spændende at følge!

 13. Halfdan Timm siger:

  Tillykke med den nye gesjæft. Det virker som et meget fornemt match! 🙂

 14. Molise Lerche siger:

  Kæmpe stort tillykke med de nye udfordringer. Det bliver spændende 🙂

 15. Troels Kjems siger:

  Typen af ansættelsesforhold (faktura eller lønseddel) er blot en detalje. Det vigtigste er opgaverne og menneskerne omkring dig. Tillykke med de nye udfordringer.

 16. Rune Poulsen siger:

  Tillykke med det – og held og lykke 🙂

 17. Sådan! det er godt nok et WIN for cykelpartner.. Du må love at dele erfaringerne her!

 18. Tillykke med din gode beslutning, Lars. Jeg er glad for at høre, Conseo fortsætter – dog i mindre omfang. Hvor skulle jeg ellers panik-ringe efter hjælp 🙂

 19. Lars Bachmann siger:

  Hej alle sammen
  Tusind tak for de mange lykønskninger. Det sætter jeg stor pris på. 🙂

 20. Rune Hansen siger:

  Stort tillykke Lars – det bliver et spændende nyt kapitel, som jeg vil glæde mig til at følge med i på sidelinien. Stor respekt for din beslutning og hvor er det da en kæmpe gevinst for cykelpartne,r at få dig på holdet 🙂

 21. Mads Fischer siger:

  Tillykke med kombien Lars. Ser jeg frem til at følge

 22. Kim Falkner siger:

  Tillykke. Og fedt at tage springet over som lønmodtager. Det er altid dem som tager den anden vej man hører om.

 23. Morten Mortensen siger:

  Tillykke med beslutningen Lars – spændende virksomhed ! Jeg håber, at du fortsat kan afsætte lidt tid til mig …

 24. Stort tillykke med den nye udfordring

 25. Per Rasmussen siger:

  Tillykke med dit nye tiltag..! 🙂

 26. Stort tillykke – kender det. Begge dele er godt, hver ting til sin tid :)… Held og lykke fremover.

 27. Michael siger:

  Tillykke med det Lars!

  Jeg har jo selv lige været igennem mange af de samme overvejelser og tanker. Jeg endte også med at vælge lønsedlen og har ikke fortrudt det endnu 😉

  Håber det bliver super for begge parter!

  – Aagaard

 28. Thomas Lindby siger:

  Tillykke med jobbet Lars! Som din gamle kollaga, kan jeg også trygt ønske Cykelpartner stort tillykke med deres nye medarbejder!

 29. Ann-Christine siger:

  STORT tillykke med jobbet og beslutningen, Lars!
  Det lyder som en rigtig, rigtig god og velovervejet beslutning og hvor fint at du stadig kan køre Conseo i det omfang du har tid og lyst til ved siden af.

 30. Michael siger:

  Tak for hjælpen Bachmann – du vil i den grad være savnet – specielt i min biks 😛

 31. Tillykke Lars, jeg kender “seksårs-overvejelserne” og den eneste rigtige beslutning er at lytte til maven 🙂
  Set udefra ligner I et godt match, jeg glæder mig til at følge det.

 32. Lars Skjoldby siger:

  Hey Lars
  Fedt for dig OG for Cykelpartner. Det kunne være interessant at høre om du haft bekymringer omkring pludselig at skulle have én arbejdsgiver efter så mange år med kunder.

  Dbh
  Skjoldby

  • Lars Bachmann siger:

   Hej Lars
   Der har været mange overvejelser i forbindelse med denne beslutning. Men det at have en arbejdsgiver er ikke noget der bekymrer mig. Jeg ser stadig på det som et “kunde/konsulent” forhold. Arbejdsgiveren “køber” min tid, og jeg skal leverer et stykke arbejde. Forskellen er sådan set bare at arbejdsgiveren automatisk sender betalingen en gang om måneden, og jeg slipper for at fakturere og bogfører 🙂

   Det er selvfølgelig lidt firkantet fortalt, men jeg glæder mig til at komme ud og arbejde sammen med det dygtige team der sidder hos Cykelpartner.dk, og kunne koncentrere mig om det jeg brænder for.

 33. Hej Lars,

  Fedt – God kombi – you beat me to it. Jeg er totalt skudt i MTB dog på landevej (go figure).
  Tillykke med cykeldelen – men du har solgt din sjæl!! Lidt modstand skal du da ha’ (kald mig Pingvin, Mr. Batman). Du kommer tilbage – fra den mørke side! The force is strong in you – I sense!
  Har man først smagt friheden, kan man ikke gå tilbage til “fængslet” 8-16
  Jeg har bare lige, som salt i såret…. været ude og trille 35k på MTB mellem kl. 13:30-15:15 i høj sol da regnen er varslet senere. Thihihi
  Anyway – Tillykke

 34. Terkel Hansen siger:

  Tillykke med det nye job Lars 🙂 Det er da en god måde at kombinere job, hobby og fritid på 🙂

 35. Pia Hass siger:

  Tillykke med det nye job.

 36. Lars Frahm siger:

  Tillykke med de nye udfordringer – og tillykke til cykelpartner.dk

 37. Tillykke med det nye job. Det lyder som det helt rigtige match.

 38. Fascinerende at man en dag kan nå dertil, hvor det ikke længere er iværksætteriet, der er det vigtigste – men nærmere det at arbejde med online marketing. Det er fedt, fordi det ser i den grad noget om, at det er det rette, man arbejder med, når man brænder sig meget for det.

  Tillykke med jobbet hos Cykelpartner! Det virker som en rigtig interessant forretning.

 39. Bo siger:

  Held og lykke Lars – skal du så cykle på arbejde ?

 40. Bedre sent end aldrig 😉 Mange gange tillykke!

 41. Må have været en svær beslutning, håber du er blevet glad for dit valg. Kunne være interessant med en update om hvordan det er gået med at kombinere de to ting.

 42. Morten Pauch siger:

  Så fedt at læse – også selvom det efterhånden er længe siden. Tænker ligesom “Duelund”, om der mon er en nyere update på dette eventyr?

 43. Anders siger:

  Hej Lars.

  Jeg må tage hatten af for dig, for du har da gjort et fantastisk stykke arbejde for Cykelpartner! Ligesom Duelund og Pauch skriver, kunne det være fedt, hvis du gad lave en lille opdatering. Eventuelt en opdatering med lidt information om, hvordan en normal arbejdsdag er hos Cykelpartner? Jeg er selv lige kommet ind på Digital Design uddannelsen på Århus Universitet og drømmer om at skabe en digital marketing virksomhed. Derfor ville jeg sætte stor pris på en update 🙂

  Mvh.
  Anders

 44. Lars siger:

  Det er bedre sent end aldrig, og jeg håber det går godt! 🙂 Giv gerne en opdatering på hvordan det går!

  Dbh
  Lars

 45. Ej, hvor sjovt… Jeg surfer lige lidt rundt og ser på hvem der gør det godt i forhold til nyhedsbreve. Og her er blandt andre Cykelpartner en af mine store ‘helte’. Nå, men så er det jo ikke så mærkeligt, at jeg havner her. Jeg må bare sige, at det er et rigtigt godt stykke arbejde du gør for dem. Tillykke med successen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.