Facebook Business Manager

Da Facebook lancerede deres Business Manager, var jeg klar til at springe på med det samme, for det lød da som en rigtig god ide. Det har jeg så fortrudt lige siden. Det kan godt være det er mig der ikke har set mulighederne i det, men med den måde jeg arbejder med Facebook pages og Ads, har det været et irritations moment, hver gang at skulle bruge Business Manager.

Jeg har af flere omgange forsøgt at komme ud af det igen, og hver gang uden held. Den med at forlade en Facebook side som administrator virker ikke, for lige så snart du bliver tilknyttet siden igen, så er det tilbage til Business Manageren.

Sådan deaktivere du Facebook Business Manager

Her er løsningen, som egentlig ikke deaktivere Business Manager, men tricket virker til at få din side frigjort fra BM. Jeg har indstillet min Facebook til Engelsk, så derfor bruger jeg de engelske termer, men selvom du har din på Dansk, skulle det gerne give mening.

 1. Log ind på Facebook Business Manager
 2. Klik på “tandhjulet” tandhjul i øverste højre hjørne og vælg “Business Manager Settings”.
 3. Vælg “Pages” i menuen i venstre side
 4. Vælg “Create new page”, og opret en ny side. Denne side skal du aldrig bruge, så du kan bare kalde den f.eks. “Testside”.
 5. Når siden er oprettet, vælger du “info” nederst i venstre side.
 6. Nu kan du se din side som er “Primary page”. Klik nu på “Edit” ikonet til højre edit, og vælg din nye side (Begynd at skrive navnet, så skulle den gerne komme frem). Vælg siden og gem.
 7. Gå tilbage til “Pages” i venstre menuen
 8. Vælg den side du vil have deaktiveret fra Business Manager
 9. Vælg “Remove”. remove
 10. Tillykke. Din side er nu fjernet fra Business Manager, og du kan tilgå den fra din almindelige Facebook.

Lars Bachmann

Iværksætter og Online nørd. Arbejder med WordPress og online markedsføring i min virksomhed Conseo.

You may also like...

11 Responses

 1. Martin siger:

  Den er faktisk blevet ganske fornuftig at benytte sig af synes jeg 🙂 Jeg satte vores retargeting op på facebook via de nye dynamiske produkt ads, det var godt nok lidt brændt af at komme igennem, men de fungerer super godt! 🙂

 2. Martin Jensen siger:

  Jeg er nu også ganske tilfreds med Facebook Business Manager som giver og mange gode muligheder og letter hverdagen med administration af Facebook sider og reklamer.

  Thumbs up herfra til Facebook Business Manager.

 3. John D siger:

  Tak Tak Tak – jeg har virkelig ledt efter at kunne gøre dette, da man ikke kan oprette annoncer og tilknytte til side, hvis den er i business manager – meget mærkeligt

 4. Maria siger:

  TAK nu kan jeg trække vejret igen. Puha noget rod jeg fik ud af tilmelding til managersiden. Er nu fri igen pga. din guide

 5. Kasper siger:

  Fik også lige rodet mig ind i noget forkert med den manager 😀
  Mange tak for guiden, Lars!

 6. Gitte siger:

  Hej Lars, jeg blev også rådgivet til bm og har fortrudt det – når jeg kigger din guide, kan jeg se, at mit skærmbillede ikke er det samme (det ændrer sig jo ofte) – du har vel ikke et par tip til hvordan man kan komme ud af det, som BM ser ud lige nu?
  Tak!

 7. Gitte siger:

  Hej igen Lars, jeg skrev lige ovenfor – du behøver ikke svare, – på trods af, at alle knapper sidder andre steder/hedder noget andet, fik jeg gjort det jeg ville alligevel 🙂 Så tak for guiden 🙂

 8. Kan nogle gange slet ikke forstå Facebook. Også deres annonce system er noget rod.

 9. Gert hansen siger:

  Har en ven der har snakket om præcis det her problem Tak Lars!

 10. Pernille siger:

  Tak. Pyha, også en med sved på panden her. Men fed guide til at slippe ud af fælden igen.

 11. Lisa siger:

  Tak Lars fed guide 🙂 det hjalp meget på mit problem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.