Gode blog emner

Jeg får ofte ideer til nye blogindlæg, gennem mit netværk på Twitter, Facebook etc. Sommetider er der også nogle der kommer med forslag til hvad de syntes jeg skal blogge om.

Det er super godt, da man selvfølgelig helst vil blogge om noget folk har lyst til at læse og kommentere på. Så dette indlæg bliver ganske kort, og har sådan set kun den ene agenda, at du kan skrive en kommentar herunder, og fortælle hvad du godt kunne tænke dig at læse om i de næste blogindlæg.

Alle kan byde ind, og alle kan lade sig inspirere af de forhåbentlig mange forslag der kommer ind.

Skriv også gerne hvilken form du helst vil have dem i (Korte artikler, lange artikler, video, video + tekst, osv..)

Lars Bachmann

Iværksætter og Online nørd. Arbejder med WordPress og online markedsføring i min virksomhed Conseo.

17 Responses

 1. Jeg tror det bedste er indlæg af varierende længde. Nogle gange lidt overfladiske, og en gang i mellem mere dybdegående indlæg.

  Personligt er jeg vild med dine indlæg om teknisk WordPress, og meget gerne med kode-eksempler eller måske endda downloads. Så dem må du da meget gerne skrive mere om hehe.

 2. Halfdan Timm siger:

  Jeg foretrækker utvivlsomt de lange indlæg, der virkeligt går i dybden i et emne. Gerne med grafikker eller forklarende video(er).
  Jeg gider sjældent læse / bruge de korte indlæg, da man ikke får det store ud af dem, og de ofte er lavet uden videre tanke for indholdet.

  Kvalitet fremfor kvantitet – men kvalitet er svært at lave uden en vis kvantitet. 🙂

 3. Jeg er personligt mest til, at man ikke lade sig diktere af andre, men skriver om netop det, man har på hjertet 🙂

  Når det så er sagt, så kan man aldrig få for mange tips og tricks til WordPress.

 4. Jeg ser gerne noget om at skifte dæk og skifte olie på bilen. Og vil helst have det som video

 5. Rosenstand siger:

  Det kunne da være interessant med en artikel om at planke tekst og andet indhold fra andres hjemmesider. Behovet er der i høj grad. Jeg har lige fået en melding fra Copyscape om, at IBC i Kolding stjæler tekster fra mit website til brug for deres elever på joomlauddannelse.dk

  Når et sted som IBC lærer dem den slags – og lader samtlige elevers subdomæner på joomlauddannelse.dk indeksere, er der jo stadig et behov for at lære om det helt basale (og om moral).

 6. Thea Jepsen siger:

  I fare for at foreslå et blogemne, som du muligvis har skrevet om tidligere, kommer jeg alligevel med en idé, hvor jeg godt kunne bruge lidt viden 🙂

  Mange bruger WordPress-temaer på eget domæne. Er det muligt at skrive et ikke alt for teknisk indlæg om, hvordan man får et WordPress-tema implementeret på et “frit” domæne? Eller er det bare vildt teknisk og umuligt at skrive om i et blog-/videoindlæg? Mit spørgsmål er nok mere: Kan der laves en guide til os “dødelige” mennesker?

  Har du allerede skrevet om det, vil jeg da meget gerne læse om det 🙂

 7. Jeg hælder mest til de lange indlæg, som går i dybden med et emne.
  Tekniske wordpress hacks ville være at foretrække 🙂

 8. Morten Skou siger:

  Enig med Rosenstand… Forlaget Aller har efterhånden bøffet mine tekster i et par år til deres *priser.dk sider. Så bestemt et interessant emne.

  Gad egentlig godt vide, hvad de selv ville gøre hvis man bare begyndte at planke deres indhold 🙂

 9. Jan Skinnerup siger:

  En artikel om at planke tekster kan da aldrig blive en særlig lang artikel, kan det?

  Done. Watch the money roll in 😉
  (Eller noget 🙂 )

 10. Jan Skinnerup siger:

  Hahaha… og så nappede bloggen lige mine ctrl-c og ctrl-v tags og gjorde mit svar komplet uforståeligt 🙂

 11. Hej Lars,

  Jeg kunne godt tænke mig at læse lidt mere om marketingvinklen på WordPress. Det kunne være om hvordan man får besøgende fra Google til at komme tilbage(fx tilmeldt nyhedsbrev, få dem som follower på Twitter osv) – Altså hvordan opsætter man funktionerne godt

 12. Kenni Nielsen siger:

  Hej Lars,

  Jeg læser oftest dine gode indlæg om WordPress, derfor kunne jeg godt tænke mere flere af den type indlæg. Af emner jeg godt vil læse om er hastighedsoptimering med f.eks. W3 Total Cache, en guide til gode WordPress plugins du kan anbefale og sidst men ikke mindst, kunne jeg godt tænke mig at læse om hvordan jeg bedst onpage SEO optimere mine WordPress sites.

 13. Helt klart de længere indlæg, som går i dybden med forskellige ting. Meget gerne forskellige tweaks m.m. af WordPress sider.

  Konkret kunne jeg godt bruge nogle tips til opsætning, tweak af kategori sider m.m. så det både er brugervenligt og seo venligt, når jeg sidder med et temmelig stort site med tusindvis af sider 🙂

 14. Søren Hansen siger:

  Hej Lars
  Jeg har stor glæde af de artikler du har skrevet og jeg får brugbar viden fra dem. Hvis jeg må komme med et ønske, kunne jeg godt tænke mig et indlæg om implementering af wordpress i shops f.eks. Magento.

 15. @Søren Hansen: Ja, super emne.

  Men måske også modsat… Små webshop bygget på WordPress platformen. F.eks. bare med få digitale download produkter. Står konkret og har brug for den løsning her henover sommeren.

 16. Jeg må hoppe med på “kvalitet frem for kvantitet”-vognen. Jeg er selv teknisk interesseret, så diverse hacks, smarte plugins osv. vil altid være interessant for mig.

 17. Lars Bachmann siger:

  Tak alle sammen for de gode forslag og input.

  Jeg ligger nogle indlæg i støbeskeen med nogle mere tekniske tips/tricks til WordPress.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.