Lad os komme rundt i byen

I dag er det Christian Walther, formand i  Dansk Iværksætterforening. Udover at være formand i Dansk Iværksætterforening er Christian adm. direktør i Vidensbanken A/S.

Du kan besøge Dansk Iværksætter forening her, hvor du iøvrigt kan blive medlen for kun kr. 19 om måneden.

16. Lad os komme rundt i byen – Af Christian Walther

”Bilerne bagerst” lød et af hovedbudskaberne fra Enhedslisten i København under det netop overståede kommunalvalg. I Dansk Iværksætterforening glæder vi os over, hvordan en borgmesterpost til Enhedslistens Morten Kabell pludselig kan gøre selvsamme så meget klogere på så kort tid. Om overvejelserne omkring en borgmesterbil svarer Morten:

”Jeg kommer til at lytte til forvaltningens rådgivning. For jeg vil have, at min tid bliver udnyttet bedst muligt.”

Da der bliver gået lidt kritisk til Morten, svarer han:

”Det, jeg er blevet valgt på, er, at vi vil have en byudvikling, hvor der er mindre fokus på biler. Men samtidig er det vigtigt for mig, at jeg udnytter min tid bedst muligt til gavn for byen og dens indbyggere. Jeg skal kunne nå så mange møder som muligt.”

Det er sjovt, for Morten har det på fuldstændig samme måde som vi i Dansk Iværksætterforening.

For iværksætterne er det nemlig vigtigt at kunne komme til møder med kunder, potentielle investorer, banken, samarbejdspartnere m.v. Samtidig er vareprøver og prototyper bare nemmere at flytte i et bagagerum end i en medbragt papkasse i metroen.

Hvis Enhedslistens højeste ønske er, at alle skal benytte jernhesten, og byens gader lukkes helt ned, skal vi nok komme frem alligevel – vi vil skabe arbejdspladser og vækst!

Men logikken er den samme for iværksætterne som for Morten Kabell. Når man kan komme hurtigere frem, kan man også nå flere møder og dermed skabe mest vækst og flest arbejdspladser.

I Dansk Iværksætterforening har vi derfor et specifikt ønske rettet mod Enhedslisten, som vi håber at få opfyldt her i julen. Lad os bevæge os rundt i København – også i bil, så vi kan skabe vækst. Lad os beholde vores virksomheder – så skal vi nok skabe arbejdspladser. Lad os beholde vores tandbørster – så har vi også frisk ånde, når vi skal sælge vores produkter til kunderne.

Glædelig jul

Lars Bachmann

Iværksætter og Online nørd. Arbejder med WordPress og online markedsføring i min virksomhed Conseo.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.