Sådan får du succes med din blog!

I 2003 sad jeg og øvede mig i at kode, og lånte en bog hvor der var et praktisk eksempel på hvordan man kodede sin egen blog. Det at blogge var forholdsvis nyt på det tidspunkt, men jeg var meget fascineret af hele bloguniverset, og det at man kunne udgive sine tanker og holdninger på nettet, og samtidig får andre vildt fremmede til at kommenterer på det man skrev. Lynhurtigt blev jeg en del af den danske blogosfære, og dem der bloggede på dansk var en forholdsvis lille skare af spændende og inspirerende mennesker, som bloggede om alt fra strikkeopskrifter til modding af gamer computere.

Mit første blogindlæg skrev jeg i november 2003 og handlede om Ris ala mande og grøn sodavand. De første mange år skrev jeg om helt almindelige dagligdagsting, krydret med min egen form for humor. Der skulle faktisk gå 4 år før jeg fandt min niche, som er online marketing, SEO og WordPress.

Den erfaring jeg har fået de sidste 10 år ved at blogge deler jeg nu ud af. Sammen med en anden meget erfaren og succesfuld blogger, Ann-Christine fra Valdemarsro.dk, afholder jeg nu en række kurser om at få en succes med sin blog.

Tilsammen udgør vi et godt match. Jeg har den tekniske viden, og mange års erfaring med online markedsføring og det at drive en blog. Ann-Christine arbejder ligeledes med online markedsføring og har stor succes som mad- og livsstilsblogger med over 100.000 unikke besøg hver måned. (3600 følgere på Instagram og 2700 fans på Facebook bevidner også om hvor populær hun er).

Vi har sammen lavet et program hvor vi kommer hele vejen rundt om de muligheder og fordele der er ved at blogge, både som virksomhed og privatperson.

Det foregår i Aarhus d. 18 september, og jeg håber vi ses?

Lars Bachmann

Iværksætter og Online nørd. Arbejder med WordPress og online markedsføring i min virksomhed Conseo.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.