Succes med din webshop

Det er med glæde at jeg kan fortælle at vi nu er klar med endnu et Shopcamp arrangement. Denne gang har vi valgt at kalde det for Shopcamp East, da vi afholder arrangementet lidt nord for København. Datoen er den 15 & 16 september, og du kan allerede tilmelde dig nu.

Kender du ikke Shopcamp, så kan jeg fortælle at det er en 2 dages workcamp for dig der driver en webshop, og gerne vil lære en masse om søgemaskineoptimering, Google Analytics, Google AdWords, Nyhedsbreve, konverteringsoptimering, sociale medier, blogs og meget mere. Shopcamp er også for dig der gerne vil netværke og møde andre webshopejere, som typisk sidder med samme problematikker som dig selv.

Shopcamp East 2010 løber af stablen d. 15 & 16 september 2010, på Kollekolle lidt nord for København. Du kan se det foreløbige program her.

I år har vi fået fat i et par dygtige folk til at hjælpe os med at hjælpe dig. Den ene er Frank Hellerup Madsen, som mange af j er måske kender fra Amino, hvor Frank gør et stort stykke arbejde med at hjælpe iværksættere med spørgsmål om blandt andet søgemaskineoptimering og AdWords. På Shopcamp vil Frank på første dagen guide dig igennem alle aspekter af Google AdWords.

Den anden vi har fået fat i er Jan Winum. Jan er lidt af en guru inden for E-mail marketing, og vil på Shopcam’s 2 dag, give dig et spark bagi, så du kommer til at tjene flere penge på dit nyhedsbrev.  Læs og hør dette indlæg af Thomas Rosenstand som tjente over 400.000,- på bundlinjen på en E-mail kampagne Jan Winum lavede til ham.

For kun 5995,- får du 2 hele dage inkl. fuld forplejning og overnatning i enkeltværelse, samt undervisning af Morten Vadskær, Frank Hellerup Madsen, Jan Winum og mig selv. Vi kører nogle sessions, og ind i mellem er der mulighed for at trække på 4 undervisere, hvis du har nogle konkrete ting du gerne vil snakke om.

Prøv at se her hvad tidligere deltagere på Shopcamp har sagt.

Ses vi til Shopcamp East 2010?

Lars Bachmann

Iværksætter og Online nørd. Arbejder med WordPress og online markedsføring i min virksomhed Conseo.

27 Responses

 1. Thomas Hansen siger:

  Hip-hurra 🙂 Skal stadig lige overveje det, men tilbuddet holder 🙂

 2. Klaus siger:

  Nej hvor fedt – Jeg vil da lige prøve at se om det ikke kan lykkes at komme med denne gang. Det er et super spændende program i har fået sammensat. Jeg håber vi ses i Værløse

 3. Virkelig et spændende arrangement..! Vil virkelig gerne deltage, så håber det passer ind i kalenderen. Thumbs up’ herfra i hvert fald. 🙂

 4. Christian siger:

  Ville gerne deltage. Desværre kan jeg ikke på den dato. Håber i afholder en “camp” en anden gang. Har ikke den store erfaring med webshops. Arbejder pt. på mit første projekt.

 5. Det lyder meget fristende. Ville ønske det ikke lå så langt væk, når man nu befinder sig i det vestjyske. 🙂
  I burde næsten optage indlæggene på video og sælge dem videre. Mest for dem som ikke har mulighed for at komme. Bare en idé.

 6. Hvis det ikke var fordi kalenderen var fyldt helt op havde jeg nok snuppet en plads, dels fordi jeg ved der ville være meget at hente på kurset, men også for netværkets skyld.

  Håber I får et par gode dage.

 7. Troels Kjems siger:

  Hej Lars.

  Også herfra en stemme til ideen om, I optager jeres guldkorn og sætter dem til salg online bagefter – vi er desværre en del som pga. andre forpligtelser har svært ved at pille to fulde dage ud af kalenderen :o(

  Forøvrigt kunne du nok med fordel udvide dit indlæg omkring sociale medier til også at berøre “online ønskelister” – de har ingen SEO effekt af betydning, men de øger chancen for at få (jule)succes med webshoppen.

  Vores egen GiftManager løsning er et eksempel på, hvordan netbutikker på 10 minutter og med 5 liniers javascript kan positionere sig selv optimalt i forhold til at få fingre i danskernes julegavebudgetter.

  Vi brygger i øjeblikket på vores præsentation til torsdagens FDIH seminar om julehandel (http://www.fdih.net/kalender/2010/september/fdih-seminar-online-julehandel-2010-%5Baarhus%5D.aspx) og deler den naturligvis gerne med interesserede bagefter.

  Og jo, vi skal også have kigget på vores eget SEO arbejde – Vi scorer fint på ønskeliste, men ringe på ønskeseddel (hvilket er lidt uheldigt, når vi ved at begge begreber anvendes nogenlunde ligeligt af googles danske brugere :o( )

 8. P. Rasmussen siger:

  Øv, var for sent på den…

  Håber i får nogle fede dage

 9. Batech siger:

  Hvornår afholdes næste Shopcamp?

 10. Lars Bachmann siger:

  Hej Batech
  Der er ikke sat en dato for næste Shopcamp endnu, men det bliver nok omkring September 2011.

 11. Morten Andersen siger:

  Øv nåede det ikke. Må satse på næste års arrangement i stedet 🙁

 12. Peter Danske siger:

  Er der nogen af jer som har været til dette nu overståede shopcamp, som kan anbefale det og melde sig til næste som måske kommer i 2011 ?

 13. Chris | a kasse siger:

  Ville rigtig gerne have været med til Shopcamp. Vil helt klart være med på den næste år 😉

  Lyder som et super fedt arrangement.

  Christopher

 14. Hej Lars,

  Jeg venter spændt på næste shopcamp, er ny i faget.
  Laver i en mere specificeret agenda til næste shopcamp, så det er lidt tydeligere hvad dagene går med.

 15. Breindal siger:

  Kunne godt tænke mig lidt detaljer om hvad dagene går med, mht. næste år, hvis der afholdes en shopcamp igen der. 🙂

 16. jan siger:

  Kunne være fedt hvis der kom et tilsvarende i 2011

 17. Kenneth siger:

  Hej Lars.

  Du må endelig skrive når der er en ny dato for en camp i 2011, da jeg absolut tror det vil være brugbart.

 18. Janus siger:

  Nogen fremskridt vedr. en shopcamp 2011?

 19. Jens siger:

  Er i kommet nærmere på en dato for 2011. Jeg havde desværre ikke mulighed for at deltage i 2010, men vil rigtig gerne med i år

 20. Lars Bachmann siger:

  Hej alle
  Så er der sat dato og program for næste Shopcamp.
  Datoen er d. 8 & 9 september 2011 og programmet kan ses på http://www.shopcamp.dk/program

 21. Fedt, men har i helt droppet tanken om at lave et arrangement her i Jylland?
  Jeg skal op kl. 04 hvis jeg skal nå det på Øen, og det er altså lidt “træls” 🙂

 22. Lars Bachmann siger:

  Hej Bastian
  Så er det da heldigt at det afholdes i Vejle i år 😉

  Du kan se mere på http://www.shopcamp.dk/hvor

  Håber vi ses?

 23. Jeg pudser lige brillerne, selvom jeg ingen har 🙂

  Det kan jo ikke blive mere perfekt, når man holder til i Horsens.

  Jeg har netop lige tilmeldt mig, så jo, vi ses 🙂

 24. Lars Bachmann siger:

  Hej Bastian
  Det lyder godt. Vi ses 🙂

 25. Lars Bachmann siger:

  Det er gået stærkt i år, men der er stadigvæk få pladser tilbage, så skal trænger du til at få tunet din webshop, så er det nu du skal ud af fjerene 🙂

 26. M.P siger:

  Har siddet og decideret savlet over årets program. Håber i får.to forrygende og optimerende 😉 dage – Håber at 2012 udgaven har mig i blandt deltagerne 🙂

 27. Lars Bachmann siger:

  Så er programmet for Shopcamp 2012 online og kan ses på http://www.shopcamp.dk

  Skal du med?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.