Topic Storm – WordPress plugin

Sommetider er det nødvendigt at skabe en række artikler/indhold, for at tiltrække trafik. Trafik som man kan bruge til at sælge et budskab eller et produkt, sende videre til et andet site, eller tricke de besøgende til at klikke på annoncer.

Alle der har prøvet at køre et artikel site, for trafikkens skyld, ved at det tager lang tid at skrive artikler. Det er så her Topic Storm kommer ind i billedet.

Hvad er Topic Storm?

Topic Storm er et WordPress plugin fra CleverPlugins, som kan køre en autoblog for dig. Når du har købt og installeret Topic Storm, så vælger du hvilken bruger den skal bruge, hvilken kategori artiklerne skal tilføjes, hvor ofte den skal udgive et indlæg, om den skal hente billeder, kommentarer og en masse andet. Når du trykker gem, skal du bare læne dig tilbage og vente på at trafikken vælter ind.

Er det virkelig så nemt?

Da udvikleren bag dette plugin kontaktede mig og bad mig teste det, troede jeg ikke på at det ville blive en succes. For at teste alle aspekter af dette plugin og effekten af det, købte jeg et nyt domæne, installerede en WordPress, samt Topic Storm og Google Analytics, og så skulle jeg bare vente. Jeg havde nemlig besluttet mig for at jeg ikke vil skrive noget selv, eller linke til siden, det hele skulle køres automatisk.

Status efter 3 måneder.

Uden at have gjort noget selv, havde siden efter en måned ca. 100 unikke hits om dagen. Efter 40 dage, peakede den første gang med 511 unikke hits på en dag. Og her efter 3 måneder har siden ca. 270 unikke hits om dagen, og hvad egentlig er mere interessant er at den har fået 2131 indgående links (Kilde: Yahoo.com).

Det sker dog jævnligt at der er store udsving i besøg, hvis den lige rammer det rette “topic”.

Hvis jeg kigger i WordPress kontrolpanel, så er der dags dato7.333 indlæg og 34.519 godkendte kommentarer.

Konklussion

Har du brug for at skabe en masse indhold på en blog, og tilhørende trafik, med henblik på Adsense eller andre annoncenetværk, så er Topic Storm en fin hjælper. Jeg vil dog sætte frekvensen af autogenerede artikler ned, og kombinere dem med egne artikler. Du skal dog være opmærksom på at artiklerne er på engelsk, men til gengæld laver den faktisk nogle lange artikler. Driver du en eller flere “Adsense sites” på engelsk, så kan du ikke leve uden dette plugin, og jeg er sikker på at prisen hurtig er tjent hjem igen.

Topic Storm koster $49,95 og kan købes på Cleverplugins.com

Lars Bachmann

Iværksætter og Online nørd. Arbejder med WordPress og online markedsføring i min virksomhed Conseo.

61 Responses

 1. Hej Lars,
  Unægteligt tankevækkende 🙂

  Du skriver “autogenererede” artikler – hvordan skal det forståes?

 2. Lars Bachmann siger:

  Topic Storm “scanner” Twitter for “trendy topics”, og henter indhold fra blandt andet Wikipedia om emnet, og sammensætter en artikel, som bliver autopostet.

 3. Jan Skinnerup siger:

  But why??

  Det er mulig jeg ikke helt forstår hvad det plugin præcis gør, men hvem gider læser en maskinfremstille artikel om Emne X? Hvor har plugin’et sin informationer/viden om emnet fra? Hvordan vinkler den artiklerne?

  Jeg ved alle os blogejere hader spam- og autogenererede kommentarer… så umiddelbart kan jeg heller ikke se noget formål med autogenererede artikeler. Ender det hele ikke bare med autoblogs, der autoblogger og autokommenterer. Fjerne vi så ikke hele det personlige aspekt? Og hvad er der så egentlig tilbage? Såh… but why? 🙂

 4. Lars Bachmann siger:

  Hej Jan. Jeg er faktisk helt enig med dig. Plugin’et har sin berettigelse der hvor man skaber indhold/trafik udelukkende med henblik på at brugerne klikker på annoncer.

  Jeg har ikke selv et projekt hvor jeg kan bruge det, men jeg syntes det var interessant at teste det, og det kom faktisk bag på mig hvor mange artikler den kan støbe sammen, og ikke mindst hvor mange der faktisk linker til disse artikler.

  Jeg kan nok få udvikleren til at uddybe spørgsmål om hvordan den sammensætter artiklerne.

 5. Kristian Jakobsen siger:

  Hej Lars,

  interessant læsning – men vil du afsløre et link til det omtalte domæne/bloggen, så vi kan se artiklerne?

 6. Lars Koudal siger:

  Udvikleren, det er så mig 🙂

  Værdien af pluginnet er individuelt. Jeg skabte det, og hvis du ikke er interesseret, så er der ingen grund for dig at købe det 🙂

  Mht. hvor data kommer fra:

  Topic Storm henter trending topics fra Twitter.

  Derefter (baseret på dine settings) henter den indhold fra:
  – Google Blogsearch
  – Wikipedia
  – Relevante keywords via Yahoo API kald
  – Billedmateriale fra Yahoo Image Search API

  Materialet bliver shufflet lidt omkring, så det ikke er direkte ens indhold, og nogle gange gør den det lidt bedre end andre gange.

  Derudover kan Topic Storm hente tweets om emnet og lave dem som kommentarer til blogpostsne den laver.

  Lars, mange tak for din anmeldelse, er glad for at se hvad Topic Storm kunne gøre på ren automatik 🙂

 7. JimiH siger:

  Som de andre siger, så ja det er plat og upersonligt og spam… meeen man kunne jo godt bruge lidt hjælp hvis man skal have skrevet en masse content, og have skrevet det HURTIGT.

  Kan man indstille den til kun at skrive om ET topic ?

 8. Kenneth siger:

  Hey..

  Fin anmeldelse.. Jeg ville så bare gerne vide forskellen fra at købe dette plugin frem for at bruge mine hårdttjente penge på at købe det meget mere populære plugin hos WProbot… Nogen umiddelbar større fordel ved Tropic Storm end WProbot?
  hvis I da har prøvet det.. 🙂

 9. Lars Koudal siger:

  Hej Kenneth

  Jeg har prøvet dem begge, og WP Robot er et godt plugin. Forskellen er at WP Robot arbejder ud fra de keyword(s) du indtaster, hvorimod Topic Storm checker hvilke emner der er populære LIGE NU på Twitter (altså hvad folk skriver om lige nu) og så henter indhold om det emne.

  Det gør at man kan være super hurtigt ude, og som Lars bemærkede, skaffe en masse backlinks fra andre sider der refererer dem der er først ude.

  Så, selvom de gør ens ting, så er tankegangen bag forskellig.

 10. Kenneth siger:

  @Lars koudal
  Det pluign lyder umiddelbart meget, meget spændende… Vil jeg lige meget nøje overveje, om jeg os har lyst til at smide penge i, når jeg samtidig har i WProbot.. Men det kan du selvfølgelig ikke gøre for.. Ville bare ønske, at jeg havde opdaget dit plugin først 🙂
  Men jeg skal på ferie til Malaga fra på fredag og resten af måneden, hvorefter jeg regner med at have nogle ideer til, hvordan jeg skal udnytte TS bedst muligt..

  @Lars Bachmann
  Jeg er lige blevet lidt nysgerrig… Det vil altså sige, at du købte et domæne, satte det op med WP og TS, hvorefter du smed “nøglen” væk til det site, men holdte dog øje med det via GA, og uden du har gjort yderligere, har det bare givet et stigende antal besøgende? Nogen ide om dette vil betegnes som en form for Black Hat metode, som Google vil banne din Adsenseaccount for eller hvad er din mening til dette?

  Sidst, men ikke mindst tak for deres tid til at besvare mine spørgsmål 🙂

 11. Mit problem med den slags tools er copyright-relateret. Man udgiver en masse indhold, som man ikke selv har rettigheder til. Og er det ikke også imod Adsense-retningslinierne med autogenereret indhold?

 12. Jan Skinnerup siger:

  Jeg skulle lige til at skrive noget i samme stil, Frank.
  Er der ikke en masse copyright issues i det her?

 13. Synes det virker som et super interessant plugin, selvom der er mange ting man kan diskutere (copyright mm.) – men i princippet er det det samme, som RSS agregators og mange andre sider gør. Mener også at rigtig mange sider tager tekst direkte fra Wikipedia (deriblandt Facebook med deres nye Like-Pages?)

  Jeg vil nu gerne prøve og se hvordan det fungeres og kan bruges, og evt. kan tweakes lidt, så har besluttet mig at teste det lidt.. Tak for tippet Lars, du skulle gerne have modtaget lidt da jeg har brugt dit affiliate link. 😉

 14. Lars Koudal siger:

  Åh jo, det er der skam, men det er fordi I tænker kun på MFA. Jeg kan give et eksempel:

  Sæt Topic Storm op på et site, til at poste ud i en specific kategori et par gange om dagen, eller mere om du vil. Alle indlæg i denne kategori sættes til “noindex”, og alle disse sider i denne kategori er ikke linket til fra nogen andre sider heller på din hjemmeside (hverken tags, kategoriliste, sitemap eller noget andet). Siderne er dog helt ens resten af din hjemmeside, de er blot “usynlige” for resten af din hjemmeside.

  Det du får er en bunke sider som vil modtage noget trafik, men endnu vigtigere er det at de får en masse links, som Lars jo også nævner, som giver “linkjuice” værdi til andre dele af din hjemmeside.

  Sneaky? Ja da. Clever? Ja sku, derfor jeg købte domænet cleverplugins.com

  Prøv at tænke over et par andre måder at bruge det på, jeg er sikker på hvis I tænker lidt “out-of-the-box” at I kan finde på flere måder 🙂

  Mht. Copyright, yep, så er der et problem. Der er ingen vej udenom.

  Hvis man bruger dette plugin, så er man også klar over hvad der sker. Men, hvis man bruger det som på ovenstående måde, så får man ikke nogen søgemaskine traffik ud af det (pga. noindex), men man får værdi i form af links.

 15. Lars Koudal siger:

  Åh ja, glemte at sige, at der selvfølgelig ikke er Adsense på de sider i mit ovenstående eksempel. Så er man selv ude om det, men mit plugin kan benyttes på mange forskelige måder.

 16. JimiH siger:

  Jeg har lige købt WPRobot, og kan ikke overskue at sætte mig ind i det. Jeg har for travlt for tiden. Det er brugt èn time, og koster 165 $ fra ny. Kan købes for 100 $ ved henvendelse på jh@aktiv3.dk. Det kan bruges til alle de sites du vil.

  Undskyld for hijacking af tråd 🙁 Jeg er ude herfra igen

 17. Mikael Rieck siger:

  Helt sikkert et plugin der har nogle anvendelsesmuligheder. Som Lars K. også skriver, så skal man bare vide, at det man laver er spam, bryder copyright og ikke giver læserne nogen værdi. Hvis ikke ens etik er klar til det, så skal man nok vælge en anden løsning. Under alle omstændigheder er det nok en god ide, at holde det adskilt fra de mere “hvide” ting man render og laver.

 18. Daniel siger:

  Meget interessant,

  Vil du ud med hviklet domæne du har testet det på? Kunne være fedt lige at se hvordan den gør det og hvor godt den gør det..

 19. Lars Koudal siger:

  Et eksempel på et site:

  http://topicstorm.info/

  Kører en gammel version af Topic Storm, men har indtil dags dato modtaget 573 daglige besøgende i gennemsnit med et peak på 883 en specifik dag.

 20. Det lyder godtnok spændende!
  MEN jeg har et enkelt spørgsmål: Vil dette ikke betyde, at så snart dette plugin får succes vil brugerne af det ikke længere have succes? Altså hvis det selv overvåger twitter og finder populære emner, så vil der meget hurtigt være en hel masse mere eller mindre ens sider, med samme scrabede indhold? Eller misforstår jeg noget?

 21. Lars Koudal siger:

  Hej Christian

  Jo, du har ret. Dog, så er der mange faktorer involveret. Både så ændrer Twitter Trends sig jo løbende, og hver enkelt post er “unik” på mange måder, pluginnet sørger for at randomizere hver gang, så resultaterne altid ser lidt forskellige ud.

  Du har ret i din tankegang, men jeg har taget så meget højde for det som praktisk muligt. Du kan jo prøve at købe en licens, og så få et refund hvis du ikke er tilfreds inden for 30 dage?

 22. Den er fin. 🙂 Tak, det vil jeg gerne, jeg køber en licens straks.

 23. Rosenstand siger:

  Hej Koudal

  Det kan godt være, jeg er lidt tungnem, men du skriver:

  “Det du får er en bunke sider som vil modtage noget trafik, men endnu vigtigere er det at de får en masse links, som Lars jo også nævner, som giver “linkjuice” værdi til andre dele af din hjemmeside.”

  Hvis du sætter noindex på, så siderne ikke er synlige i søgemaskiner – hvor dælen kommer trafikken og de indgående links så fra?

 24. Lars Koudal siger:

  Hejsa Rosenstand

  Det eksempel jeg giver ovenfor er en anden måde at bruge TS (Topic Storm) på.

  Hvis du bruger TS til at lave en blogpost om et trending topic, og tweeter tilbage til Twitter, så får du trafik fra tweeters der søger om dette emne lige nu. Derudover vil du også kunne samle backlinks op fra hjemmesider/andre plugs der automatisk linker til andre relatered blogposts på nettet, som de har hentet ind via Twitter. (Et spørgsmål om timing, faktisk…)

  Derved opbygger de posts (nogle mere end andre når man bruger noindex) links tilbage til dem, og de giver så “link-værdi” videre til de andre sider på din blog.

  Det er bare en anden måde at bruge TS på. Der er flere metoder/strategier man kunne bygge op, ovenstående var bare et eksempel 🙂

 25. Rosenstand siger:

  Tak for forklaringen, Koudal. Så er selv jeg med 😉

 26. Jesper C siger:

  Jeg forstår stadig ikke hvor trafikken kommer fra.

  Lars siger at han installerede pluginet og intet andet. Hvordan kender Google hans nye blog? I bliver vel nødt til at have nogle indgående links til den…

 27. Lars Bachmann siger:

  Hej Jesper, Selv om man ikke skal forklejne effekten af indgående links, så kan Google faktisk godt finde din blog uden. Når man bruger WordPress, så kan man sætte den til at “pinge” en række services, og dermed sige “Her er jeg, kom og se mig”. Så det er højst sandsynligt sådan at Google har fundet bloggen i første omgang. Men der gik ikke længe før de første indgående links begyndte at dukke op.

 28. Det lyder jo som et vidunder værktøj 😉 Det må da helt klart prøves af – tak for indlægget, Lars.

  De bedste hilsner
  Bomann

 29. Peter Lauge siger:

  Det lyder jo fedt – men er det i bund og grund ikke bare tyveri?

  Altså du kan være sikker på at den gode Thomas Rosenstand kommer efter dig hvis det kære plug-in nu har “lånt” tekst og billeder fra ham 🙂

 30. Christian siger:

  Er der nogen som er hoppet ud i at prøve Topic Storm?

 31. Hej Christian

  Jeg har købt licens til det og er ved at teste på et par websites – still ongoing. Har heller endnu ikke præcis fundet ud af, hvordan jeg skal benytte dette plugin for at få mest ud af det. 🙂
  En mulig model er jo at hyre en billig VA til hurtigt at omskrive artiklerne, så de blev (endnu) mere læsevenlige – og unikke. Det ville nok være langt billere/mere effektivt, end at få dem skrevet fra bunden, men måske går hele kvalitets-fidusen af at få rigtige mennesker til at skrive.. Nå, vi må se. 🙂

  P.t. hat jeg nogle problemer med, at (næsten?!) alle indlæg fra plugin kommer uden tekst (på flere forskellige websites) – dvs. kun overskrift, billede og kommentarer.. Meget mystisk siden intet er ændret siden det spillede uden problemer.. Nuvel, måske er det webhotellet. Men forfatteren, Lars, har været så rar at tilkendegive, at han vil se nærmere på, hvad det kan skyldes.

 32. Christian siger:

  @Christian Brix — Jeg håber du vil smide en opdatering i denne tråd engang imellem. Spændende at følge!

 33. Thomas Hansen siger:

  TopicStorm er 100% på lister over plugins jeg skal til at lege med. Har et ubrugt domæne som jeg skal afprøve det på. Tror faktisk jeg går igang med det samme – Tusind tak for et godt indlæg Lars 🙂

 34. Per Allerup siger:

  Jeg har også topic storm kørende på en blog, og bortset fra at jeg endnu ikke helt har fundet ud af hvad jeg skal bruge det til er det godt fundet på.

  Jeg kunne så godt tænke mig et eller andet keyword-filter, så man kunne styre indholdet lidt.

 35. Christian siger:

  Jeg glæder mig til at høre mere om resultater. Er dog virkelig skeptisk hvad angår copyright. Er bange for man kan komme galt afsted. Var der noget med en ung fyr på Amino, som hvade postet en andens artikel hvorefter journalisten lagde sag an mod drengen? Ved det ikke, men synes jeg læste et eller andet om det..

 36. Jesper Jensen siger:

  Hvor lange er det tekster der bliver genereret via Topic Storm ?

 37. Lars Bachmann siger:

  @Jesper: Du kan se et eksempel på et site der kører TopicStorm her: http://topicstorm.info/

 38. Peter Lauge siger:

  Topicstorm.info har sq PR 1 🙂

 39. Opgaver siger:

  Tak for tippet. Skal da overveje det!

 40. Per Allerup siger:

  Hvordan går det med dit Topic storm site? Jeg har endnu ikke fundet ud af hvad jeg kan bruge mit til, og synes egentlig heller ikke jeg oplever den trafik og indgående links som der nævnes rundt omkring.

 41. Hej Per

  Hvis du ikke har set det, skrev jeg et indlæg med en status på mit testsite. Du kan læse her: http://denniskjaergaard.com/over-40000-besoegende-paa-under-4-maaneder/

 42. Lars Bachmann siger:

  Status på mit testsite:

  15.607 besøg (30 dage)
  Bounce rate 74,11%
  4.484 indgående links (Kilde: Yahoo siteexplorer)
  11.564 indlæg
  81.888 kommentarer
  Forside PR2
  Mange af artiklerne har PR3

 43. Peter Lauge siger:

  Hej Lars,

  Jeg syntes Topic Storm konceptet er meget interessant, men undre mig lidt når man ser på kvaliteten af teksterne.

  Det er jo, undskyld mig, rene skod tekster. En blanding af engelsk og spansk, der er kastet ind på nogen af siderne.

  Med mindre det kun er andre SEO folk som linker til eksemplet, så fatter jeg det ikke. Jeg syntes det er utroligt at der er 4484 som linker til siden. Og endnu mere utroligt at Google giver siderne PG 2-3.

  De 81.888 kommentarer er vel autogenereret alle sammen ikk?

  Jeg syntes der er andre moduler af samma art til WP som laver langt bedre content, men som også koster lidt ekstra.

  Men tak fordi du kommer med løbende info om projektet 🙂

 44. Emil siger:

  Sjovt forsøg, der om noget viser hvor stærk tekst alene kan være. Jeg tvivler dog på at jeg nogle sinde ville kunne komme til at bruge det – mest grundet copyright!

 45. Peter Hansen siger:

  Lyder faktisk til at virke godt. Jeg går ud fra at plug in kun virker på engelsk eller kan den sættes til at post danske artikler?

 46. Tommy siger:

  Linksene kommer vel fra de steder som bloggen pinger hver gang et nyt indlæg postes.

 47. Interessant plugin. Må jeg næsten prøve af. Har prøvet før med noget der hedder Unique Arcticle Wizard, som skriver indhold/artikler automatisk til bloggen, men den har jeg ikke haft så meget succes med indtil videre.

  Har også erhvervet mig SEO-Booster fra Clever plugins. Dette er jeg dog ret glad for.

 48. Thomas Hansen siger:

  Lækkert med lidt informationer. Viser jo generelt bare, hvor kraftfuldt nyt indhold og tekst er for Google 🙂

 49. Daniel Pedersen siger:

  Tror ikke jeg vil komme til at bruge det, på grund af Copyright, og så tror jeg ikke at jeg kunne bruge sådan en side til ret meget, kunne have adsense på, men da indholdet er tvivlende så vil jeg ikke risikere noget med min adsense konto. Ellers meget spændene.

 50. Christian siger:

  Hvornår har der sidst været en pagerank opdatering? For mig ligner det at google har droppet pagerank.

 51. Thomas Frost siger:

  Jeg har selv arbejdet i det grå område af SEO, autoblogs, affiliate og meget andet og jeg ville ønske jeg havde haft det plug-in dengang :).

  Når det er sagt har jeg aldrig haft det så godt som da jeg besluttede mig for at gå whitehat og bruge mine evner til at servicere seriøse kunder.

  Det er fandens utilfredsstillende at lave autoblogs og tjene penge på at levere dårligt content optimeret til søgeresultater. Jeg skal da ikke kunne sige mig fri fra at bruge tekniker i det grå område, men overordnet er et plug-in som det nævnte her kun med til at fylde nettet op med mere dårligt content.

  Men tak for testen alligevel, emnet er interessant og artiklen vel skrevet.

 52. anders siger:

  Hej, det lyder sku spøjst med det plugin 🙂
  Hvis man har en side man gerne vil have skudt i vejret med en masse inlinks for bagefter at lave en “rigtig” blog med egene tekster. Vil man kunne det?
  Alstaa have dette plugin i starten saa faa en masse links og bagefter tage det af og skrive artikler selv?

 53. sebastian siger:

  Jeg er imponeret. Ville være super lækkert at se dig lave et indlæg omkring googles syn på plugins som dette rent seo mæssigt.

 54. Jeg er helt enig med dig Thomas Frost.

  Personligt synes jeg nettet er fyldt med den slags autogenereret crap i forvejen, og at min irritation som bruger over at støde ind i den slags gør, at jeg absolut ikke gider sprede mere for at tjene nogle hurtige penge.

  Det tilføjer ingen værdi. Hverken til mig, dem som “læser” det, eller Google, eller Twitter. Det er kun tidsspilde. Ren hustling.

  Det handler nok om hvad man vil bruge sin tid og sit liv på, hvad man ønsker at bridrage med, og ikke mindst hvad man HAR at bidrage med. Jeg har rigeligt at bidrage med, så jeg skriver mit indhold selv;-)

  Men meget interessant at læse statistikkerne fra din test Lars. Forskning er altid interessant;-)

 55. Mia Sørensen siger:

  Det er altså helt utroligt at sådan et automatisk plugin kan skabe så mange besøgende til en hjemmeside uden noget arbejde fra webmaster (hvis jeg forstår det korrekt).

  Når jeg tænker på hvor meget jeg skal kæmpe for bare at få halvt så mange besøg, så føler man sig fristet. Men min målgruppe er dog danskere og danske tekster, så det kan sikkert ikke bruges, så jeg må igennem det hårde ræs med at skrive tekster :/

 56. Mark siger:

  Er der ikke mere værdi i at bruge tiden på at skrive artiklerne selv, så ens hjemmeside får et mere personligt præg?
  Synes lidt det virker som “snyd” bare at have en bot til at lave artiklerne for en, men måske er det bare mig, der har en romantisk forestilling om det at lave hjemmesider.

 57. Hej Lars

  Jeg har lavet en ny status på hvordan det er gået med mit Topic Storm site: http://denniskjaergaard.com/projekt-topic-storm/

  Sitet har toppet med 6239 besøgende på en dag. Lever dit site stadig?

 58. Halfdan siger:

  Meget interessant læsning, hele vejen igennem. Er projektet stadigt kørende?

 59. Jan Jacobsen siger:

  Hej Lars

  Kunne også godt tænke mig at høre nærmere, om du stadig har det kørende?
  Har selv kørt med plugin’et i godt en måned, men synes desværre ikke rigtig det giver den ventede succes.

 60. klaus siger:

  Gammelt indlæg, men lyder spændende. Virker det satdig den dag idag elelr er fidusen røget helt væk?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.