Unikke muligheder for at blive klogere!

Er du en af dem der følger med på bloggen her for at lære mere om WordPress, e-handel, søgemaskineoptimering etc? Så er der her nogle unikke muligheder for at komme med på et par kurser som kan gøre dig klogere.

Der findes hvert år en række kurser og arrangementer som er værd at deltage i. Blandt andet kan nævnes det for nylig overstået MarketingCamp, som blev en kæmpe succes. På Amino Events kan du finde flere interessante arrangementer.

I dette indlæg vil jeg fremhæve 2 arrangementer i år, som jeg er selv er med til som underviser og arrangør.

Jeg har tidligere holdt kursus i blandt andet WordPress, Søgemaskineoptimering og er medarrangør af Shopcamp, som afholdes en gang om året med ganske få pladser. Shopcamp afholder jeg sammen med Morten Vadskær, og i år har vi samlet et super hold af gæsteundervisere. (Indtil videre kan jeg afsløre at Mr. Webtekst aka Michael Aagaard er med, men der er flere i ærmet, så hvor længe tør du vente med at tilmelde dig?)

Du kan læse mere om Shopcamp her.

WordPress kursus

Jeg har stablet et WordPress kursus på benene d. 27/6 i Aalborg, og er du stadig en novice inden for WordPress, så er dette en oplagt mulighed for at komme ud af kontoret en enkel dag, og lære en masse om WordPress og alle dets fortræffeligheder.

På dette kursus vil jeg lave en gennemgang af WordPress administrationen, fortæller en masse om temaer, plugins etc. (opbygning, funktionalitet).

Alt efter niveauet blandt deltagerne, vil jeg gå ekstra i dybden med nogle ting. Fælles for alle deltagere, er at de bagefter har fået en god forståelse for hvad WordPress er, hvad det kan bruges til, og ikke mindst vil du selv være i stand til at installere WordPress på dit eget webhotel, og dermed blive din egen webmaster.

Prisen for dette kursus (inkl. kaffe, frokost, kage) er kun 1.795,- og er som sagt d. 27/6 fra 09.00 til 16.00

Du kan læse mere og tilmelde dig lige her.

Har du spørgsmål til en af ovenstående arrangementer, så smid en kommentar her, eller send en mail til lars@conseo.dk – Du kan også ringe på 20 776 775

Håber vi ses?

Lars Bachmann

Iværksætter og Online nørd. Arbejder med WordPress og online markedsføring i min virksomhed Conseo.

You may also like...

2 Responses

 1. Joachim siger:

  Hej Lars

  Ved godt du lige har skrevet et par linjer, men kunne du måske uddybe lidt omkring kurset indhold?

  På forhånd tak, og god blog 🙂

 2. Lars Bachmann siger:

  Hej Joachim

  Jeg plejer gerne at tilpasse kursusindholdet efter deltagernes niveau. Dette kursus kalder jeg “begynder”, så det er for dem som enten aldrig har prøvet WordPress før, eller kun har brugt det på begynder niveau.

  Så det er en gennemgang af WordPress opsætning og daglig brug, men med mulighed for spørgsmål, og gennemgang af emner efter ønske og behov.

  Jeg kan også vende det om og spørge: Hvad kunne du tænke dig jeg snakkede om? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.