Velkommen til. Hvem er du?

Dette indlæg skal bruges til at opfordre alle, der lige kom forbi, til lige at introducere sig selv, så vi alle kan hilse på hinanden.

Der kommer i skrivende stund ca. 300 mennesker forbi hver dag, og jeg syntes det kunne være fedt hvis så mange så muligt lige vil præsenetere sig selv.

Så alle, nye som gamle, introducer dig selv…hvem er du?

Lars Bachmann

Iværksætter og Online nørd. Arbejder med WordPress og online markedsføring i min virksomhed Conseo.

143 Responses

 1. Mikkel Holck Madsen siger:

  Mikkel Holck Madsen 25 år, nørd 🙂

  Systemudvikler i virksomheden Oxygen Software ApS (www.oxygensoftware.dk). Kom lige forbi da en partner sendte linket til dit indlæg omkring CMS og søgemaskineoptimering. Dette var selvfølgelig et skrækeksempel på hvorledes CMS kan udvikles.
  Så helt ny på siden, men faldt over nogle gode blog indlæg, og RSS’en er fluks blevet tilføjet iGoogle.

 2. Søren Sprogø, 33 år og fra Silkeborg.

  Arbejder til daglig som Web Analytiker hos Cofman.com i Herning, og har arbejdet med B2C eCommerce de sidste 4-5 år i forskellige stillinger.

  Har netop startet en blog op om eCommerce i Danmark: http://www.afdeling18.dk/
  (Beklager reklamen, Lars :-))

 3. SURFTOWN blog siger:

  Thomas Jørgen Jacobsen, 33 år, Kbh 😀

  Kommunikationsrådgiver hos Cohaesio A/S (Surftown). Har læst Lars’ blog et godt stykke tid før jeg ankom til Surftown, men aldrig rigtigt kommenteret tidligere. Bruger min fritid som ekstrem-overclocker og leger med bl.a. flydende kvælstof på computerne.

  Min private blog ligger på http://tommi.dk, men skal lige på benene igen efter en flytning 😉

 4. Søndergaard siger:

  Martin Søndergaard, 30 år, Kolding

  Uddannet datamatiker, og har arbejdet en del år med webudvikling, webdesign og programmering generalt – i fritiden. Jeg arbejder idag som system konsulent. Jeg elsker at udforske og “lege” med tingene, hvad enten det er hardware, software eller programmering, og har på det sidste også kigget lidt på seo.

  Det må næsten være min søgning efter seo tips der har bragt mig hertil 🙂

 5. Rosenstand siger:

  Thomas Rosenstand, født 1963, Ladelund

  Jeg er uddannet IBA, HA BB og så arbejder jeg med SEO og SEM. Det har jeg gjort professionelt siden 2000. Salg og marketing har været en del af mit liv de sidste 18 år.

  Jeg er vild og gal med STORE biler og STORE motorcykler, og så er jeg fuldstændigt og næsten kompromisløst forgabt i USA og Californien i særdeleshed.

  Jeg er nok workaholic, men jeg kan jo lide det 🙂 Jeg læser Lars’ blog, fordi jeg synes, det er hyggeligt, og fordi jeg har indtryk af, at han er en hyggelig fætter. Dem kan man aldrig få for mange af, vel?

 6. Anders Lund siger:

  Anders Lund, 29 år, bor i Odense

  Efter nogen forskellige studiejobs indenfor programmering og webudvikling, prøvede jeg for ca. 2½ år siden lykken som selvstændig. Og det var åbenbart lykken for mig 🙂

  Nu går al tiden så med at få firmaet til at vokse, men jeg håber da at kunne få afsluttet mit speciale her i foråret/sommeren så jeg kan få det “dååååmme” stykke papir på at jeg er civilingeniør.

  Når jeg ikke sidder foran skærmen, så drømmer jeg især om at blive verdensmester i windsurfing og bo et sted hvor vandet altid er varmt, vinden blæser og pigerne kun har brug for bikini. Meeen mon dog? De fynske vande er nu også okay om sommeren 😉

  Jeg er begyndt at prøve at sætte mig ind i lidt SEO, og det er vist derfor jeg er her.

  Mvh. Anders

 7. Henrik siger:

  Hej Lars..
  Fed side du har her…
  det er første gang jeg er på din side.
  Men vender tilbage

 8. Christian siger:

  Christian Iversen, 26år, Houston, USA

  Bor i Houston, Texas hvor jeg til dagligt arbejder med PPC kampagner for små og store virksomheder herovre.
  Er Google Adwords certified, Yahoo Ambassador, adCenter Partner.

  Så er der nogen der har spørgsmål til PPC annoncering i USA eller for engelsksprogede kan jeg sikkert komme med et par gode råd 😉

  Blogger på http://www.monetize.dk samt et par gæsteindlæg på diverse udenlandske blog’s.

  Bruger min fritid på MC, STORE biler, Starbucks, Bikini Parties, diverse events rundt omkring i Texas og som regel er jeg at finde på röcbar i Houston i weekenden!

  Er “forholdsvis” ny læser på bloggen, men har fulgt med “inaktivt” et stykke tid nu.

  Blogger med 7 timers tidsforskel – så derfor kommer der nogengange skæve indlæg klokken 4 om natten..

 9. Deborah siger:

  Jamen det må jeg så hellere gøre… Jeg har min egen blog på deborah.dk – domænet havde jeg i ca. 6 år indtil jeg ENDELIG fik bloggen op. Den er jeg meget glad for, og bruger meget tid på den. Jeg er tilmeldt blogbot.dk, og det var der, jeg “faldt over” denne, som nu er blevet “en af de faste” på besøgslisten.

  Derudover er min store lidenskab galopsporten, og galophestene ikke mindst, hvilket selvfølgelig præger min blog, men jeg skriver om, mad, politik, mit liv som sådan og hvad der lige falder for – og så er der den anden store lidenskab – fotografering! Håber det var godt nok 😉

 10. Susanne Hedegaard Petersen , f. 1957, bibliotekar. Jeg er sammen med 3 andre kolleger i gang med et projekt, hvor vi skal lære 23 nye ting på nettet. Vi kører lige forløbet igennem, hvorefter vi vil prøve at få de andre kolleger “opgraderet”. Det har været rigtig sjovt og jeg er bare blevet vild med web 2.0

 11. Jesper siger:

  Jesper Weltström hedder jeg. 37 år gammel. Bor i malmö. Jeg stoppede sidste år inden for IT branchen efter 10 år. Jeg ville gerne være mere sammen med familien. Nu sælger jeg kondomer på nettet, jeg har shops i danmark, http://www.gummihat.dk og i sverige http://www.mrcondom.se. Jeg kan ikke leve som en konge af dem endnu, men det varer ikke længe:-)
  Jeg følger ofte med på bloggen her, men det er mit første indlæg.

 12. Peter siger:

  Peter Kriegbaum arbejder med jobportalen jobselect.dk. Det er sjovt og der bliver pt arbejdet en del med seo.. f.eks med ordet sælger job eller ordet ingeniør job er nogle af dem jeg arbejder med at komme helt i tops med og det skal nok lykkes 🙂

 13. Jeg er Finn Christensen, 46 år og arbejder som webudvikler/systenudvikler for et lille softwarefirma. Er relativ ny i webbranchen, har kun 5 år på bagen men brænder for mulighederne med webben, heriblandt også seo.

  Glæder mig til at kigge nærmere på dine seo-kommentarer.

  Fandt siden ved søgning på Internet Expo 2008.

 14. Thomas Lindby siger:

  Thomas Lindby, kollega til Lars på Reklamebureauet Hoeg2. 28 år gammel og arbejder til dagligt som grafiker på bureauet, hvor jeg primært tager mig af udarbejdelse af tryksager som brochurer, brevlinier, annoncer mm.
  Lars er altid god for en spændende gang nyheder fra det store internet! Og sker ofte jeg får en god gang SEO peptalk, hvilket sjældent er uinteresant!

 15. Michael siger:

  Michael Østergaard, Webudvikler/webdesign hos Vestjysk Marketing ude i Ringkøbing. Ja, længere vest på kan man næsten ikke komme 😉

  Stødte på dit site via aNyhed.dk, hvor ordet søgemaskineoptimering fangede mig. Man prøver vel altid på at forbedre sit eget website på netop det område. Ydermere, så skader lidt ekstra viden på området slet ikke – specielt arbejdssituation taget i betragtning 🙂

 16. Susanne, 33 år, eksiljyde på Midtsjælland, cand.scient.bibl af uddannelse, vikarierer på et bibliotek og drømmer om meget snart at starte egen virksomhed som webskribent.

  Er vild med motorsport og kører selv road race på en Yamaha R6 🙂

 17. Bachmann siger:

  Hej Fie 🙂
  Velkommen til.

  Den med at jeg skal tilbage til kødgryderne var altså bare en aprilsnar 😉

  Jeg tror jeg har fundet min plads i IT branchen, så længe Internettet er moderne, så er det her jeg tjener mine penge.

  Det er dejligt at høre at du har det godt, jeg snakket jo af og til med din bror, så jeg har hørt lidt om hvad du går og laver, ellers så har Google jo svaret på alt 🙂

  Jeg hilser omkring om mig, og det billede af Mikael havde jeg lykkeligt glemt 🙂

  Kan du hygge dig.

 18. Anna Kirstine Johannsen siger:

  Fie, 33. (flygtig ex. og ven et par år)
  Jeg kom forbi din blog for et par måneder siden (kan ikke huske hvordan), men nu faldt jeg over den inde på tdc’s forside om hjemmesider.
  Det ser ud til at køre for dig – dejligt! Kan se at du skal tilbage til kødgryderne, men du har da godt nok fået noget ud af din tid i it-branchen.
  Jeg bor med mand og to drenge nær Hadsten og arbejder som internetsekretær. (min yngste deler fødselsdag med dig). Hils dem jeg kender!

  PS. Jeg tror stadig, jeg har det billede, du sendte for nogle år siden af Mikael, som sidder på tønden – ondt billede i øvrigt!)

 19. Nicolaj siger:

  Nicolaj her, 32 år, Cand.merc. og MBA, selvstændig konsulent. Herudover skriver jeg (for sjov) på et par mindre blogs om briller og solbriller . I den forbindelse har jeg forsøgt at sætte mig lidt mere ind i SEO – og via Google endte jeg på din blog

 20. Hej,
  Er direktør for getitcard – digitale kontanter til nettet for de “kortløse “. Var forbi bloggen her fordi jeg gerne ville de se professionelles kommentarer til en så utraditionel web side som wdp. Vi er selv ved at ændre vor webside radikalt – vi er relativt nye på nettet – fra 2006 – og ukendte for mange, selv om man bla. kan købe getitcard for almindelige kontanter ved enhver kasse i en hver føtex butik – på samme måde som man køber taletid … nå tilbage til emnet – SEO taler vi pt meget om internt.
  mvh
  Jørgen A. Hedegreen

 21. Theis siger:

  Theis, 20 år, grafisk designer på Køge Handelsskole.

  Jeg har en stor interesse indenfor søgemaskiner, da jeg til dagligt studerer web 2.0.

  Men for at være helt seriøs, ankom jeg kun på siden, da en ven linkede til dit indlæg om de unge mødre.

  Der kan man bare se 🙂

 22. Bjarne siger:

  Hej Lars
  Jeg har lige lavet min første hjemmeside
  http://www.deeppurpleinrock.dk/
  og fandt din interessante side da jeg er interesseret i at søge-optimere den.
  Jeg har sat din ind på siden så nu venter jeg spændt på om det virker!
  Har du en kommentar til min side ville det være dejligt.

  Hilsen Bjarne

 23. Bjarne siger:

  Undskyld jeg fumler men det var din
  jeg havde sat ind

  Bjarne

 24. Brian Brandt siger:

  Hej dav.. Brian Brandt fra vestjyske Skjern, men meget snart Kibæk (pr. 1. aug 08), 25 somre på bagen..

  Jeg har bloggen er på mit RSS feed da den fint har dele af SEO, marketing og så tossede indfald..

  I fritiden er jeg fuldtids-udviklingsingeniør og til daglig arbejder jeg med wordpress design/rådgivning og så passer jeg en masse weblogs af mine egne.. 😉
  Hov ja, og så er jeg forfatter til Webshop Hvordan, den kender du da godt, ik Ik IK? 😉 (skamløs reklame på en god blog – http://webshop-hvordan.dk )

  Tak for en god blog…

 25. Hej Lars

  Jeg er en 24 årige vestjyde som er gået undercover på djævleøen pga. en sød pige herovre (ja hva gør man ikke for sådan en ?). Derudover er jeg uddannet Webintegrator, men har valgt at skifte branche og beskæftiger mig kun med web som en fritids aktivitet i dag. Dog håber jeg på et tidspunkt at kunne gøre det til min levevej som selvstændig.

  Jeg kom endeligt herind fordi jeg så dine indlæg på Amino og sad og google din arbejdsplads da jeg på det tidspunkt havde planer om at søge en praktikplads ved jer (det skete dog aldrig).

  Og ja, nu hænger jeg bare ved, kan godt lide din humor fyldte indlæg og lidt tips og tricks til seo.

  – Just my five cents….

 26. Suzanne siger:

  Jeg må også hellere bekende kulør herinde, da jeg nu har besøgt din side utallige gange.

  Jeg er – hvilket vist er ganske indlysende – Suzanne. Vild med blogs på nettet og er netop ved at færdiggøre min egen blogside og hvad er en blog uden publikum? Og så bliver søgemaskineoptimering jo pludselig et ganske interessant emne…

  Synes at din side er rigtig spændende og relevant, der er faktisk ret så meget at lære herinde. Godt du skiftede spor så vi andre kan nyde godt af din interesse 😉

 27. Anja Lysholm siger:

  Jamen, halløjsa! Jeg hedder jo så Anja og snublede bare over en mand i mankini, og så var jeg solgt…

  Jeg arbejder i Amino som bl.a. er danmarks fedeste forum for selvstændige og iværksættere. Og så har jeg mit eget lille forlag som hedder Forlaget Uforklarbar hvor jeg foreløbig kun har udgivet en enkelt bog af Bruce Moen, men jeg er selv ved at skrive den næste som kommer til at handle om utroskab, og den bli’r sjov at udgive. 🙂

 28. Bo siger:

  Hej Lars

  Jah – jeg kender jo min kone (sjovt nok) som kender din kæreste som kender dig…

  Jeg er skabsnørd på h-niveau (a, b, c,……..h), så jeg fatter bjælde af det meste af det, du skriver. (jeg forstår stadig kun halvdelen af P1’s magasin “Harddisken”)

  Tror dog jeg er nået frem til at have en så nogenlunde sikker forestilling om hvad SEO betyder….

  Jeg kan desværre hverken reklamere for fora, forlag eller flashe en lexi uddannelse, så… mere er der vel ikke at sige?

 29. Peter siger:

  Peter, 35, Corporate Webmaster & Traffic Manager – Danske Bank Group.

  Sidder til dagligt med usertracking, seo og sem i koncernen, så må vel kalde mig selv professionel på området 🙂

  Faldt over dit site ved et tilfælde, sad på facebook (af alle steder) og browsede rundt, skrev lidt forskellige i den interne søgning og ramte et par grupper, og endte på din profil…

  Så ville det jo være uhøfligt når man nu landede herinde ikke at smide en enkelt kommentar 🙂

 30. Mongi siger:

  Hej Alle.

  Jeg hedder Mongi og er 30 år. Jeg er malermester og indehaver af Holte Malerfirma.
  Jeg kom forbi siden, da jeg søgte informationer om søgemaskinoptimering på nettet, og fandt at her var nogle interessante emner, så jeg hænger også på i fremtiden…

 31. Martin Leblanc, 26 år, Medarbejder (Online marketing consultant) hos Notabene.net og tidligere hos The Milk. Uddannet multimediedesigner og studerer nu datalogi og økonomi på copenhagen business school. Som et sideprojekt har jeg udviklet søgemaskinen http://www.iconfinder.net.

  Jeg følger med i bloggen for at holde øret til jorden i SEO-verdenen.

 32. Bachmann siger:

  Hej Martin og velkommen til.
  Thumbs up for iconfinder 🙂

 33. Bjorndal siger:

  Hejsa,

  Mit navn er Brian Björndal Pedersen 25 aar og jeg er inkarneret Vestjyde (Esbjerg). PT er jeg undercover i Dresden (Tyskland) altsammen pga. en dame.

  Jeg har lige mätte afslutte en kedelig ivaerksaetter historie i Berlin, hvor jeg forsögte at saelge hundefoder. I denne forbindelse havde jeg kontakt med Rosenstand (stor respekt), som hjalp mig med lidt optimerings tips af min webshop.

  Nu sidder jeg som sagt i Dresden og har faaet besked paa at soegemaskineoptimere feolgende sider http://www.reichskrone-hotel.de og http://www.fewo-villa-schaefer.de, i denne sammenhaeng er jeg landet ved denne super blog.

 34. Kasper Hamann siger:

  Hej

  Hedder Kasper Hamann og er 29 år gl (lige om lidt i al fald) og bosat i Vejle.

  Jeg arbejder som konsulent hos Dansk Internet Selskab. Jeg arbejder primært med eCommerce løsninger, og derfor er det altid interessant at læse en masse om SEO – det er trods alt den vej de fleste b2c kunder kommer ind.

  Jeg har arbejdet 8 år i reklamebranchen – prof. med internet løsninger.

  Jeg faldt over en af dine kommentarer på Rosenstands blog, som jeg også ivrigt følger med i. Er selv blevet inspireret til at blogge lidt pga. et par seminarer med Rosenstand. Ligeledes har jeg mit eget website, som dog primært bruges som “online cv” på siden

  Glæder mig til at følge med i din blog.

 35. Nina siger:

  Jeg hedder Nina og er 25 år. Jeg læser en kandidat i Biblioteks- og Informationsvidenskab og har lagt stor vægt på fag som videnstyring, interaktiv brugeradfærd og kommunikation. Jeg fandt din side helt tilfældigt ved at ‘græsse’ lidt på nettet – den virker interessant – og lærerig – så jeg tror da, jeg vil følge lidt med :o)

 36. Helle Nisted siger:

  Jeg har netshoppen http://www.onskebasen.dk der handler med boligindretning. Jeg surfede lidt rundt for holde mig lidt ajour med SEO, Adwords + anden annoncering – bla. for at finde ud af hvad man skal bruge markedsføringspenge på. Så lidt tilfældige klik med udgangspunkt fra Amino ledte mig herhen.

 37. John siger:

  Hej.
  Jeg arbejder til dagligt som maskinoperatør i møbelindustrien, men har en stor
  fritidsinteresse i internettet, hvor jeg sådant lidt som en hobby har et par hjemmesider jeg prøver på at gøre kendte bla. ved hjælp af SEO som også
  er grunden til at jeg kom forbi her :0) Jeg er en halvgammel (røgfri) flipper
  fra 1963 der også interesserer mig for musik, guitar, fitness, motorcykler, dyrevelfærd, politik, samfund osv.

 38. Hej Lars

  Jeg hedder Morten Hinrichs og er 27 år, til dagligt arbjeder jeg, som bygningskonstruktør, i et totalentreprise firma. En af mine fritidsinteresser er seo og hjemmesider, arbejder med seo i min fritid i “Serie 1” 🙂 så det er en af grundene til jeg er her.

  Tak for en god blog…

 39. Anja siger:

  Ja Lars – mig kender du jo – hende den tossede og skæve blogger på http://www.aeris.dk – som nu hedder millarca.dk og hvor der egentlig ikke skrives så meget pt. som på min smartlog-blog – kom da endelig forbi og besøg mig. Og hvad er der sket siden sidst? Jeg arbejder som IT-udvikler hos Skandinavisk Datacentral efter tre spændende år hos IBM Danmark… øh.. og jeg har stadig to øgler – der nu er blevet større.. og en ret besværlig kæreste 🙂 Og jeg er stadig vild med at kode – en gang kodenørd, altid kodenørd 🙂

 40. Dianna siger:

  Jeg hedder Dianna og er 32 år, til dagligt arbjder jeg, på Lego som kontormus. Jeg har ikke nogen uddannelse inde for IT. Planen er at jeg september 2009 skal i gang med uddannelsen ernæring og sundhed (diætist).
  Jeg kom forbi siden, da jeg søgte informationer om SEO på nettet, og fandt at her var nogle interessante emner. Nu giver jeg det en chance og kan jeg ikke få SEO til at virke som jeg vil, så ryger det ud igen 🙁

 41. Jan Sørensen siger:

  Hej alle.

  Jeg hedder Jan, og kommer her fordi der er god mulighed for at blive klogere. Eller måske; er det fordi der er kreative ideer til privat nummerplade.

  For nogle dage siden fik jeg selv en blog. Det er ikke helt fastlagt, hvad jeg vil skrive om. På min side skriver jeg primært om ulykker til søs og søfartshistorie.

 42. Jesper Jørgensen siger:

  Jesper Jørgensen, 1971, Roskilde

  Jeg er uddannet datalog, har arbedet 5 år hos http://www.sitecore.net, et af danmarks største CMS huse som udvikler og konsulent. Har beskæftiget mig med SEO siden 2004 og er Google Adwords Professional.

  I dag (Siden maj) sidder jeg sammen med Sebastian Gullak (Adwords bogen) og en masse andre fede kollegaer hos Deducta Online Marketing, som SEO specialist.

  Bloggen her kender jeg gennem http://www.amino.dk. Ligesom deMib, Rosenstand, Saugstrup m.fl. er Lars’ indlæg altid velunderbyggede. Helt klart en af dem der har “fattet det”

  Mvh Jesper

 43. Lars Bachmann siger:

  Det er super at der er så mange der vil præsentere sig selv. Har du ikke fortalt om dig selv i dette “Hvem er du”-indlæg, så er det bare at komme i gang 😉

 44. Lars Grüner siger:

  Lars Grüner, 1975, Kolding

  Hej Lars. Godt nok en hyg’lig blog, du holder dig her. Here goes personnummer og det hele… :o)

  1985 – C64
  1993 – 486DX-50 :o)
  1996 – Alm. websider
  2003 – Webshops
  2005 – Strukturudvikling, SEM, SEO, Navision integrationer
  2008 – En del klogere på livet…

  WWW! Wild, Wild West.
  SEO! Vanedannende.

 45. Katrine siger:

  Ja, jeg læser også med, med glæde…

  Katrine Lykke 34 år, grafiker, nu igang med multimediedesigner uddannelsen, hvor jeg bla. skriver mange opgaver som sagtens kunne handle om emne du skriver om, derfor er din blog et godt sted for mig.
  Jeg er iøvrigt bosat i Århus.

 46. Claus siger:

  Bedre sent end aldrig 🙂 Jeg kigger hyppigt forbi og har Lars som fast feed i min RSS reader.

  Om mig: 33 årig doven hund af natur, bosat i Næstved. Jeg har forsøgt mig med uddannelse som bager, datamatiker og endte med at uddanne mig som laborant.
  Efter en række år med stress + lang transport frem og tilbage til arbejde fik jeg simpelthen nok – sagde op fra den ene dag til den anden og har levet af mit eget firma siden. (udvikler hjemmesider, optimerer og vedligeholder dem).
  Det var benhårdt i starten og har virkelig måtte spise endestykkerne på rugbrødet igennem en del år, men stille og roligt er bøtten vendt og min indkomst slår nu klart det jeg kunne få igennem mit gamle erhverv – forskellen nu er at jeg har komplet frihed til at vælge hvad og hvor meget jeg vil arbejde.
  Nu er situationen så den at jeg elsker mit arbejde (det er forsat en hobby) – så der bliver virkelig kastet mange timer efter mine projekter.

 47. Hej med jer. Har et firma der arbejder med landets laveste formidlingshonorar på erfarne IT-freelance konsulenter. Er lige inde og få et par fif til at optimere vores site selv om den er lavet i Joomla som nogle jo elsker at hade.

  Bor i Silkeborg og er 40 år ung, familie, børn, hund, sport og jagt fordrives tiden med når jeg ikke plejer Iværksætteriet.

  Kender I nogen der mangler freelance IT folk, så give mig et praj ;o)

 48. Morten siger:

  Morten 37, fra Hadsund, nu selvstændig i Kroatien

  Det er altid meget guf at finde her på Lars´s side, når man selv går sysler med lidt SEO eller i det mindste prøver på det.

  For øvrigt et rigtigt fedt wordpress theme du har valgt, overvejer på det kraftigste at bruge den samme, vil selv en semi-amatør som mig kunne sætte den op?

 49. Leif siger:

  Leif, 41 år, født og opvokset i Mundelstrup, cirka ni km fra Århus.

  Synes selv, at jeg har verdens bedste job som adm. direktør for PC-WARE Danmark A/S.

  Har blogget (www.leifcarlsen.dk) siden maj 2006 og er fast læser af https://www.larsbachmann.dk.

 50. Anders, 36år, fra Odense.

  Jeg arbejder som fotograf, filmklipper primært med reklame og marketing.

  Jeg interesserede mig egentlig ikke rigtig for SEO før for et lille år siden, da jeg skulle hjælpe min bror og kammerats virksomhed (http://www.claytonpower.com) med at markedsfører sig selv overfor nogle giganter, -og med selvfølgelig et nærmest latterligt budget.

  Webben blev det første og største mål, tingene skrider virkelig fremad. Dette er jeg sikker på også skyldes hr. bachmann´s site som er et af de få sites jeg besøger igen og igen. Derfor en tak til Lars og jeg venter spændt på nye indlæg.

 51. Allan Schmidt siger:

  Allan Schmidt, 35 år og projektleder i YouSees webafdeling.

  Internettet er jo en spøjs ting, men der sker jo hele tiden nye ting og det meste er ret interessant. Derfor skal der rodes med det hele tiden.

  En af de ting, jeg fritidsroder en del med er SEO og det foregår på den private blog – http://www.ctrl-x.dk. Hvad jeg lærer der, ryger som regel videre til arbejdet og så er alle jo glade.

  Fritiden går med kæresten, ombygning i vores fælles lejlighed, film og lidt løbeture – det sidste, når kroppen lyster. Det gør den sjældent, så der må ofte tvang til.

 52. Christian siger:

  Hej Lars.

  Og tak for invitationen ;o)

  Jeg arbejder, lige som du med Søgemaskineoptimering.

  Derudover arbejder vi med Google AdWords og konverteringsoptimering – dvs. at få flere kunder ud af de besøgende på hjemmesiden.

  Venlig hilsen,
  Christian

 53. Nanna siger:

  Jeg er medejer af Tibberup Høkeren. En special butik i Helsingør.

  Vi har specialiseret hos i ting og sager til ældre huse (fra før 1950). Det er rigtig sjov, men vores hjemmeside er håbløs, og den skal ændres nu! Men …

  Vi mangler inspiration fra gode hjemmesider. Vi har endnu ikke kunnet finde sider/netshops vi kan bruge til noget, da vi synes de er uoverskuelige og rodet.

  Kan I måske komme med ideer til hvor vi skal kigge?

  Glæder mig til at lære mere fra jer proffs.

 54. Hej Lars og andre,

  Jeg har firmaet FirmaLatter sammen med min Kompagnon Thomas Flindt.

  Vi forsøger at sprede budskabet om at latter på de danske virksomheder har potentialet til at ændre dem mærkbart i positiv retning.

  Vi har gennem de sidste 5 år grinet med hundredvis af virksomheder og mere end 35.000 har grinet med os.

  De virksomheder vi har grinet med oplever alle uden undtagelse bedre stemning og samarbejdsklima, mindre stress, mindre sygefravær, større effektivitet og dermed bedre omsætning.

  Vi forsøger at lave SEO, og er ved at finde ud af hvor tidskrævende det er, og hvor mange metoder der findes.

  For nylig fandt jeg ud af at den tekniske side af sagen er stort set overset inden for SEO, så det kommer jeg tilbage til når jeg ved mere – måske med en Ebog 😉

 55. Emil siger:

  Emil, 16 år.
  Har “næsten” lige oprettet min egen blog http://www.keeh.dk

  Jeg er næsten dagligt inde på din side, for at se om der er nogle nye indlæg, eller nogle spændende kommentare.

 56. Rune Hansen siger:

  Hej Lars

  Jeg har egentlig fulgt med på bloggen længe, men jeg har ikke lige haft tid til at skrive en hilsen og en præsentation herinde!

  Jeg arbejder, lige som du gør, med søgemaskineoptimering og e-handel.

  Jeg skriver lidt om SEO, Internettet, konverteringsoptimering og meget andet på http://www.oza.dk

  Vi har jo længe haft planer om at holde en stor “SEO-dag”, og lad os lige få det sat i stand i det nye år!

  Venlig hilsen,
  Rune Hansen

 57. Frank Hellerup Madsen, årgang 75.
  Økonom. Roder i min fritid en del med noget net og SEO.

  Faldt over din blog ved et tilfælde for godt et års tid siden og har hængt ved siden.

 58. Jeg dumpede forbi din side, fordi jeg går på Web Marketing Manager uddannelsen på IBC i Kolding.

  Lidt personlig info:

  Tobias Thaastrup-Leth, 29 år, Aarhus.

  Arbejder som IT ansvarlig i PhotoCare kæden i Danmark.
  Roder lidt med webdesign og SEO i mit eget lille firma http://www.zaibot.dk

 59. Jeg er webanalytiker med stor interesse for alt hvad der foregår inden for den verden. Jeg er derfor ikke verdensmester til SEO, så jeg snusser lidt rundt nu og da for at opgradere min viden.

  Ved siden af mit job som Analytics Consultant hos Deducta Analytics, så har jeg sitet http://www.webanalytiker.dk, hvor jeg gladeligt deler ud af min viden og ideer på min blog.

 60. Følger med i SEO fordi vores firma køber denne ydelse
  Derfor følger jeg med i hvad der sker inden for feltet.
  Men jeg vil ikke lege SEO mand – det der nogen der bedre til end mig.
  Men derfor kan man godt følge med i hvad man får få pengene.

  Info.
  Maskinarbejder, Maskintekniker og Maskiningeniør, så ja jeg gør lidt i maskiner.

 61. Emil siger:

  Ivrig flyspotter med egen hjemmeside som jeg prøver at lave lidt SEO på.
  Desuden laver jeg en gang imellem hjemmesider fra andre, heraf kan jeg bla. nævne min spejdergruppe: http://www.kfum-js.dk

 62. Hej Lars og alle i andre

  Jeg er: Johnny, 1967, Køge.

  Arbejder til daglig med oversættelse af software – en branche jeg har været i siden starten af 90’erne.

  For ca. 2 år siden fandt min bedre halvdel på at lave en garnbutik på nettet, og som tidligere programmør kunne jeg jo lige flikke en butik sammen. Det tog jo så al min fritid i over et år, og det var så først bagefter, at jeg fandt ud af, at der var noget, der hed søgemaskineoptimering og en masse andre emner/færdigheder inden for e-handel. :o)

  Heldigvis elsker jeg at lære, så vi åbner snart endnu en onlinebutik, hvor søgemaskineoptimering er tænkt ind fra starten.

  E-handel er formentlig fremtiden for mig, men indtil videre forsøger jeg at lære det hele. Det er dog lidt meget at gabe over både at designe, udvikle og drive butikker og samtidig forsøge at blive god til SEM osv. osv.

  Men det er til gengæld rigtig sjovt.

  Heldigvis kan jeg skyde en del genveje ved at følge med i en blog som din, så jeg forventer at hænge på som gæstelæser et godt stykke tid fremover.

 63. Peter siger:

  Hej lars
  Hyggeligt at du har en lille side til at folk kan introducere sig selv.
  Jeg arbejder ikke så meget med webdesign og seo, men jeg har dog et par sideprojekter med tilhørende hjemmesider.

  Derfor er det fedt at lærer lidt mere om seo og har fuldt med på bloggen i et stykke tid. Tak for det

  Jeg skriver egentligt mest fordi jeg tror der er et problem med din feedburner. Jeg prøvede at abbonere på RSSen, men fik ikke den normale mulighed for at lægge det ind i googlereader. Det lader til ikke at være det samme på andre blogs, så det kan være at der er noget med din konto.

  Peter

 64. Så vil jeg da også lige offentliggøre min tilstedeværelse her på bloggen..

  Jeg er 19 år og multimediedesignerstuderende, som går meget op i webdesign, brugervenlighed og søgemaskineoptimering. Jeg har fulgt med på bloggen et godt stykke tid og syntes, at der bliver postet nogle interessante indlæg, så keep up the good work 🙂

 65. TMEH siger:

  Hej Lars

  Navnet er Terkel, i skrivende stund er jeg 22 år, og jeg er vist hvad man kan kalde en webnørd 🙂 Har lavet flere “egne” websider i løbet af tiden.. alt sammen learning by doing.. senest har jeg kastet mig over WordPress, faktisk på inspiration af din blog 🙂 Helt fantastisk system.

 66. Bjarke Bekhøj siger:

  Bjarke Bekhøj, 22 år igang med 6 semester af min bachelor i erhvervsøkonomi på Handelshøjskolen i Århus.

  Har et par websites og interesserer mig for online/offline markedsføring, seo og en masse andre sjove ting.

 67. Thor siger:

  Jeg er 33 år uddannet lærer, men har i mange år arbejdet med hardware, herunder VisualAid til undervisning, konference og møde brug
  Jeg har fornyligt startet en lille webshop der handler med E-cigaretter og har en rabat portal.
  Som ny shop ligger den jo rigtig langt nede i bunden af indekset, men det har jeg sat mig for at ændre.
  Derfor er det en glæde at kunne gøre sig lidt klogere her. Tak for det.

 68. Jeg arbejder med søgemaskineoptimering og online markedsføring og har en ambition om at være mere aktiv i seo blogs/forums i 2009.

  Tak for en inspirerende blog (der kommer med brugbare insights).

 69. Peter siger:

  Peter, 19, blogger om energi, klima, elfaget på elsiden.dk.

 70. Hej Lars

  Tak for et super foredrag i Holbæk. Dejligt at få ny input, men også få bekræftet at noget er gjort rigtig. Nu er det tid til at læse dine artikler grundigt igennem. Endnu en gang tak.

 71. Mette Will siger:

  Jeg arbejder til daglig med at udvikle og afholde kurser og uddannelser inden for markedsføring og kommunikation på IBC i Kolding – se http://www.marketinguddannelse.dk.

  Jeg har specielt meget fokus på online markedsføring og digital kommunikation. Har bl.a. lanceret uddannelsen til Web Marketing Manager, hvor både Lars og Karsten Nygaard underviser i SEO m.m.

  Net-nørd, uddannet HD-A og i gang med en efteruddannelse i digital journalistik.

 72. go´ide med at komme lidt “frem i busken”…arbejder som fotograf
  kom forbi her da jeg søgte lidt info omkring seo, må sige emnet er oppe i tiden? eller har det altid været det, jeg har bare ikke haft brug for det før nu ;o)
  btw, god blog…

 73. Janno siger:

  Hej Lars

  Allerførst ros for en god blog, der er meget god læsning her.

  Er 42 år, tidligere elitesportsudøver men skader stoppede det, og gav mig tid til internettet i stedet.( noget skal man jo lave når man ikke kan løbe så meget mere 🙂 )
  Jeg har leget med hjemmesider og søgt at skabe lidt indtægt via internettet i de sidste 5 år.
  Men er først for nyligt begyndt at være lidt mere seriøs omkring det da jeg har en drøm om at skabe en passiv indkomst der gør mig uafhængig, og sygdom har gjort det til en nødvendighed.

  Læser med stor fornøjelse dig, rosenstand og et par andres seo indlæg både på jeres hjemmesider og på amino, og det virker at implementere nogle af jeres råd.
  Jeg har dog en lumsk mistanke om at der er ting i ikke fortæller… for selvom jeg linker løs, med gode relevante blogindlæg kan jeg ikke rigtigt bryde ind i top 5 på mine hovedsøgeord…
  Det skal dog nok lykkes, bare jeg husker at “Vindere er de tabere der ikke gav op”. 😉

  Jeg vil tilføje dit rss-feed, og komme her endnu mere i fremtiden.

 74. Grosen Friis siger:

  Jeg er en SEO nørd, der før øjeblikket befinder sig rigtig godt i OP.dk regi..

  Jeg bruger primært Blackmann’s blog til at foretage “industrispionage” 🙂

  /Grosen Friis

 75. Lars Koudal siger:

  Lars Koudal, 32 år, bosat i Barcelona.

  Arbejder med SEO/PPC samt affiliate marketing, og elsker WordPress som platform både til blog og CMS.

  Udvikler plugins, heriblandt og er igang med at fylde indhold på http://mywordpress.com

  Det tager bare tid når man også nyder solen hernede 😀

 76. Thomas N siger:

  Thomas Nørgaard, 19 år

  Sidder lige netop og skriver en mindre rapport om e-marketing, og i den forbindelse vil jeg godt have lov til at sige tak for hjælpen mht. SEO!

  Lyder som et meget spændende erhverv, som jeg vil tage et nærmere kig på senere!

  Dejlig lille hyggelig side!
  Thomas..

 77. Henrik Blunck siger:

  Jeg hedder Henrik Vestergaard Blunck, er født 1973 (i skrivende stund altså 36 år “ung”), bosiddende i Dianalund sammen med min hustru gennem over 7 år. Vi har tre dejlige børn: Natacha, Patrick og Christopher.

  Blandt mine særlige passioner er især: Apple Macs, politik, Frankrig og online indtjening.

  Jeg blogger på flere sprog (engelsk og dansk), men taler og skriver også fransk hvilket jeg lærte i 1976 da jeg startede i børnehave på den franske skole (nu kaldet: Prins Henriks skole). Tysk kan jeg godt tale, men synes ikke jeg er den stiveste i grammatikken.

  Men altså sprog, blogning, en anelse markedsføring (fik 13 i faget Salg & Service på EFG i 1989 ved Roskilde Handelsskole). Skriver og taler en del så der er aldrig kedeligt i mit selskab.

  Er der noget du vil vide, så spørg – er mit motto. 🙂

 78. Hejsa, mit navn er Nikolaj Bomann Mertz og jeg er ung iværksætter 🙂
  Til dagligt går jeg i skole og ved siden af driver jeg primært 2 projekter. Det ene er min webshop ved navn, Onlineparfume.dk hvor jeg sælger mærkevare parfumer til discount pris.
  Mit andet projekt er mit site Startung.dk som er et site hvor man kan downloade min GRATIS e-bog. Bogen handler om de problemer der kan være når man starter virksomhed som ung. Du er mere end velkommen til at læse den hvis du ikke er “ung”, da man sikkert kan lærer noget af det 😉

  Håber du vil besøge begge mine sites og vil synes om dem! Ha’ en god dag.

  Med venlig hilsen
  Nikolaj Bomann Mertz

 79. Jan Skinnerup siger:

  Mit navn er Jan Skinnerup og jeg arbejder med IT.

  Det vil sige jeg har været IT-Manager og IT-konsulent. Er specielt interesseret i samspillet mellem IT og forretningen. Men derudover nørder jeg lidt med IT-sikkerhed og alle de mange sjove online ting som SEO og SMM.

  Mvh
  Jan

 80. Jeg hedder Johnny Krogsgård og arbejder som IT Ansvarlig for AB Gruppen A/S som driver 3 boligportaler.

  Jeg er meget interesseret i SEO og online markedsføring (ligesom alle jer andre:))

  Jeg er typen som tror på at man ligger som man redder og elsker at høre succeshistorier.

  Hvis der er nogle som har spørgsmål er I meget velkommen til at kontakte mig via min blog.

 81. Navnet er Martin Hegelund og jeg har fulgt bloggen her i snart 2 år, så måske var det på tide at give sig selv til kende her.

  Jeg har arbejdet med internetudvikling siden 2004 og jeg driver i dag et lille webbureau, som tager det meste af min tid. Når tiden er til det, kan jeg desuden finde på at rejse, cykle en lang tur eller i ny og næ diskutere lidt politik. Det er i korte træk det, mit liv drejer sig om. 🙂

  Med ønsket om gode Bachmann-indlæg i fremtiden,
  Martin Hegelund Møller

 82. Daniel Bæk siger:

  Daniel Bæk, Partner i Nodes, der er et ungt online kommunikationsbureau, der udvikler og eksekverer online kampagner med fokus på Facebook applikationer og kampagnesites.
  Ud over det har jeg hobby-interesse i SEO. Så tak for de mange super gode posts!

 83. Kim Malmberg siger:

  Kim Malmberg.
  Er certificeret forhandler af økonomisystemet SummaSummarum.
  Jeg forhandler en variant af osCommerce shopsystemet, og har interesser indenfor SEO og SEM.
  Jeg følger med via blogs, Amino, og podcasting.

 84. Christian Drastrup siger:

  Hej, jeg hedder Christian Drastrup 21 år og fra Århus.

  Jeg er igang med at starte min egen blog op, og faldt over denne ved at ja, selvfølgelig, bruge en søgemaskine.

  Håber denne blog kan hjælpe mig til at blive “set” lidt på søgemaskinerne, så jeg ikke blogger for mig selv.

 85. Kasper B. siger:

  Jeg arbejder som webdesigner/grafiker i en it virksomhed.

  Ligesom Lars Blachmann og jer andre har jeg en stor interesse for SEO, og jeg håber at kunne nyde godt af de erfaringer som bliver udvekslet her på larsbachmann.dk

 86. Siger: “Do what you love and you´ll love what you do”

  Selvstændig ud i det kreative, lever af at lave grafisk design/visuel id og webudvikling.
  Er fornyligt begyndt at blogge på huskadressen som bliver min online portfolio, hvor jeg også vil dele mine tanker og kreationer.
  Jeg er meget interesseret i SEO og SEO communityet, jeg er overvældet over den utrolig dejlige og venlige tone der hersker “konkulegaerne” imellem. Det er jeg simpelthen helt vild med. Jeg lever selv efter mantraet: “man får hvad man giver” og det man giver godt, kommer også godt tilbage.

  Fed blog Lars.

 87. Kasper Lau siger:

  Jeg hedder Kasper og har i et godt stykke tid fulgt med på din så udemærkede blog. Jeg er selv netop begyndt at interesserer mig for SEO, og har i den forbindelse oprettet en blog hvor jeg kan afprøve og øve mig.

  Nu ville jeg lige give mig til kende.

  Keep up the good work!

  Mvh Kasper

 88. Mit navn er Michael Hansen.
  Faldt over bloggen her til aften ved et tilfælde, og fandt den dejligt informativ – ligesom så mange andre, fifler jeg lidt med SEO på hobby niveau. Men hvis man vil blive bedre skal der jo læses, og så er det rart med gode blogs om emnet.

  Tak for god læsning.

  Vh.

  Michael.

 89. Jakob Jakobsen siger:

  Jakob jakobsen her.
  Gammel IT-konsulent, som blev træt af computere og har derefter uddannet mig inden for sundhedssektoren.
  Dog synes jeg at jeg laver mere computer for venner nu, end jeg lavede da jeg arbejdede med det.

 90. Koluda siger:

  Mit navn er René Koluda

  Selvstændig tømrer fra vestsjælland.
  Begyndte for godt ½ år siden at læse lidt om SEO, også er det jo en Must at tjekke den blog ud jævnligt.

  Et par fif kan man jo altid bruge…:)

 91. Mikkel Madsen siger:

  Jeg hedder Mikkel – er 33 aar gammel. P.t. bor jeg i Dublin, hvor jeg arbejder som systems analyst for et stort amerikansk firma, der producerer industriudstyr. Da virksomheden har mere end 60.000 ansatte, er der et stort HR-system, som skal passes og plejes, og det hjaelper jeg til med. Er oprindeligt uddannet Cand. it i E-Business.

 92. Tobias Thaastrup-Leth, driver til dagligt http://www.onlm.dk og http://www.zaibot.dk – kom lige forbi for at se om Lars snart skulle undervise i WP på IBC i Kolding.
  Har gået på Web Marketing Manager / konst af website (Joomla), og håber der kommer et “avanceret wmm kursus”.

 93. Torben Rick siger:

  Mit navn er Torben Rick. “Hygger” mig lidt med opbygning af personal brand: http://www.torbenrick.eu

  Feedback meget velkommen 🙂

 94. Louise Berg siger:

  Hej

  Mit navn er Louise Berg, og jeg er indehaver og partner af http://milledille.dk. Jeg surfede lidt rundt på udkig efter en søgeordsekspert, som kunne hjælpe os lidt i forhold til vores nye webshopsløsning, som blev lanceret den 1. juli 2009.

 95. Hej

  Jeg hedder Thomas og er ejer af Tex-tryk jeg sidder til dagligt og laver alt opdatering på vores hjemmeside. Jeg er dog begyndt og få “betale” noget hjælp da jeg syntes det godt kan blive lidt uoverskuligt. Jeg elsker og lave SEO kommer nok af at jeg engang var glad for at spille computer 🙂 det er jo lidt der hen af ik. Her gælder det jo bare om og få flere besøg i stedet for og erobre flest lande 🙂 jeg er rigtig glad for og læse på denne blok og håber da på mange gode indlæg om WordPress

 96. Paw Hellegaard siger:

  Mit navn er Paw Hellegaard, uddannet Webintegrator, arbejder til dagligt hos A/S ScanNet som Online marketings konsulent. Desuden blogger jeg om søgemaskineoptimering på 🙂

 97. Daniel siger:

  Hej Mit navn er Daniel. Jeg arbejder primært med opensource løsninger hvor bla. Joomla! er en af mine spidskompetencer sammen med photoshop. Jeg har desuden en blog, hvor jeg skriver om webdesign, søgemaskineoptimering og online markedsføring. 🙂

 98. Kim Rosgaard siger:

  Hej,
  Jeg hedder Kim og ejer http://www.ghostcom.dk som tilbyder pc hjælp til private og mindre virksomheder. Det var et tilfælde at jeg lige kom herind igen da jeg sad og kiggede på nogle gamle indlæg på min egen blog hvor du havde kommenteret et af mine indlæg 🙂

 99. JimiH siger:

  Jeg hedder Jimi Hove, og er ny i at lege med SEO. Har rodet med det i et års tid nu.

  Det jeg er god til er psykologien i markedsføring, og har arbejdet lidt med nogle større firmaer på den konto

 100. Hej
  Jeg hedder Hasse og har siden 2007 drevet LITHOS natursten sammen med min forretningspartner Kjeld, hvor vi sælger anderledes natursten til din drømmeterrasse.
  Vi har online markedsføring som en naturlig del af vores samlede budget på linie med traditionel offline, så derfor er jeg stødt på Lars, som har været god til at hjælpe os på flere områder.
  God start på julekalenderen.

 101. Hej

  Jeg hedder Kristian Lauridsen og er indehaver af http://www.netcyklen.dk som sælger cykler og cykeludstyr. Jeg prøver på at følge med når der skrives noget SEO, da det interesserer mig meget, og det her er helt sikkert en af siderne der er værd at følge med på.

 102. Murer Odense siger:

  Kenneth Thomsen 35 år fra Odense
  Uddannet som murer og har haft eget murerfirma i næsten 10 år.
  Udfører alt i murerarbejde.
  Har læst Lars Bachmanns blog med stor interesse, og har gennem tiden fået nogle gode fif som virker.

 103. Hej
  Jeg hedder Christian Brøndum og er fra Frederiksberg. Uddannet cand.jur fra 1999 men har siden 2004 arbejdet med en mindre webshop http://www.mink-pelse.dk . Den omsætter dog endnu ikke nok til, at jeg kan leve af det, men det kommer nok!!

 104. Anja Beck Nielsen, 39, pt Stavanger

  Oprindelig uddannet datamatiker (1993), men det var dengang det hed DOS der var sort skærm og et C:\>. Underviste flere år i officepakken, og i sommers færdiggjorde jeg dansklæreruddannelsen.

  Er medejer og nylig webansvarlig for AAPlus, hvor vi sælger LED produkter. Derfor søger jeg alt den viden jeg kan få om bl.a. seo.

  Skal deltage i shopcamp 2010 om en lille uge – derfor læser jeg lige denne blok 🙂

 105. Irene Lykke Fisker, hobbyblogger

  Arbejder til daglig som it-projektleder, primært på webløsninger til det offentlige.
  I min fritid er jeg hobbyblogger, og jeg arbejder pt. på en række forskellige idéer, men de to blogs, jeg pt. officielt har, er:

  Adoptionsnyt: http://adoptionsnyt.blogspot.com/ som pt. har 163 medlemmer på Facebook, og så min private blog http://lykkefisker.blogspot.com/ der primært er interessant for venner og familie.

  Mvh. Irene Lykke Fisker

 106. Bo Kalvslund siger:

  Bo Kalvslund, Freelance illustrator og smykkedesigner.

  Driver følgende to sider

  http://www.bodot.dk med eksempler på illustrationer
  http://www.monbo.dk webshop med smykker og bronzeskulpturer.

  Har haft fornøjelsen af at have Lars som model.

  Tak for det Lars!

 107. Jeg hedder Bjørn Johansen og er indehaver af BedreBusiness.dk (se mere på http://www.bedrebusiness.dk), hvor min mission er at hjælpe mine kunder med at få flere og gladere kunder – og dermed bedre indtjening. Det gør jeg ved at lave webvideoer, bidrage med nye kommunikations- og marketingtiltag og udfordre mine kunders vanetænkning.

  Så SEO er en vigtig brik: Dels for at gøre mig BedreBusiness.dk mere synlig på nettet, dels for at kunne hjælpe mine kunder bedre på vej. I nogle tilfælde med ekstern hjælp. Og så er det jo bare et spændende område.

 108. Marianne Brix siger:

  Marianne Brix, iværksætter med filmselskab.
  Mit lille firma laver filmopgaver for store og små. Flotte personportrætter, historiske dokumentarfilm, undervanddokumentar og en ikke mindst spøgelseshistorier!
  Jeg arbejder – netop nu – på at søgeoptimere hjemmesider – både firmaets egen, men også som freelance for lokale firmaer. Oftest webshops. Og så var det lige jeg faldt over et link hertil. Super. Lige hvad jeg kan bruge.
  Jeg bor på Bornholm og har hele verden som legeplads:)

 109. Rasmus siger:

  Bedre endnu mere sent end.. Jeg hedder Rasmus Himmelstrup og arbejder med online markedsføring – hovedsageligt SEO og har gjort det siden 2005.
  Jeg er hyppig bruger af Twitter @rasmusgi og blogger på seoanalyst.dk…

 110. Jan Jensen siger:

  Jan Jensen, e-købmand med borddækningsartikler som speciale.

  Har tidligere arbejdet som servicechef i stor dansk optikerkæde, men ansvar for kundeservice, kvalitetskontrol og indkøb af halvfabrikat og færdigvarer.

  Startede min webshop http://www.lysogstil.dk som hobby i 2006 og blev selvstændig og 100% fuldtid i shoppen i 2008.

  Interessere mig en del for SEO og følger stærkt med på Twitter, hvor man kan “møde” en masse interessante mennesker, blandt andet Lars Bachmann.

  Tak til Lars for muligheden af denne præsentation.

 111. Tonny “tiger” Andersen 😀
  Driver sammen med min kæreste den erotiske webshop http://www.sinful.dk.

  Har haft fornøjelsen af at have Lars som underviser på ShopCamp, hvor han fik formidlet nogle virkelig gode tricks ;D

 112. Frank siger:

  Frank Christensen

  Jeg e-købmand, med økologi til mor og barn som speciale. Jeg har ikke været igang i så lang tid, så er gangske spæd inden for denne branche.

  I forbindelse med et problem jeg havde, fandt jeg frem til lars´s blog. Siden da har jeg brugt den for, at bruge hans gode tips:-)

  Mvh

  Frank

 113. Iryna siger:

  Hej,

  jeg hedder Iryna, er 24 år, læser til markedsføringsøkonom i København og er fornuligt blevet blogger!

  Jeg fik oprettet siden http://iryna.dk som er splinternyt og nok også derfor ikke helt så professionell som mange andres, men jeg vil gøre mig umage for at gøre den bedre.

  Bloggen er primært en personlig blog, hvor jeg fortæller om mig liv som ukrainer i Danmark og skriver om interessante sider på internettet.

  Venlig hilsen,

  Iryna

 114. Thomas Justesen, årgang 72, så her til april bliver jeg (igen) 29! 🙂

  Jeg laver sjove latterkurser og foredrag, samt behagelige og effektive behandlinger med Tankefeltterapi.

  Har stor interesse for SEO, online markedsføring og WordPress, som hovedsageligt bruges til egne web-projekter.

  De bedste hilsner
  Thomas 🙂

 115. Peter Sierst Nielsen siger:

  Peter Sierst Nielsen, bedriver PC-hjælp, her: , født nogle år før assembler programmering på zx spectrum blev en mulighed. Opdagede selvfølgeligt at web programmering er meget mere synligt end alle andre “closed-loop” programmerings opgaver, hvorfor jeg “naturligvis” endte op med at kode butikker til nettet. Den, jeg bruger mest tid på, i disse dage er:
  Synes at seo er møginteressant og værd at finde ud af mere om… Sikkert derfor jeg er kommet herforbi.

  Mvh Peter

 116. Kim Jørgensen siger:

  Kim Jørgensen, årgang 82. Ejer af webshoppen http://www.erotic-toy.dk og manden bag http://www.memo-consult.dk som også beskæftiger sig med søgemaskineoptimering.
  Jeg faldt over din blog for et par år siden, og kommer jævnligt forbi.

 117. Allan Hansen siger:

  Allan Hansen, Fotograf og SEO-rådgiver.
  IT-nørd og fotograf-nørd i mere end 25 år.
  SEO – søgeoptimering – er ikke den store videnskab – bare følg de 5 vigtigste anbefalinger fra Google:
  1. Forsøg ikke på at snyde,
  2. Få nogle Quality inlinks.
  3. Lav kvalitets-websider,
  4. Lav kvalitets-websider,
  5. Lav kvalitets-websider.
  Og så er der de små tekniske detaljer, titel, meta data, heading tags osv.
  Vælg dit SEO-fima med omhu. SEO-LEX har allerede lavet en super god liste: http://www.thomas-rosenstand.dk/seo-tjekliste. Følg den når du skal vælge SEO- firma.
  Arnakke fotografen tilbyder hjælp til selvhjælp til kvalitet og de små tekniske detaljer og gode råd til at få quality inlinks og foto, der fremhæver et firmas særpræg. Se mere på http://www.photosension.dk/tekst-sider.aspx/seo-s%C3%B8geoptimering-firma

  De beste SEO hilsener,
  Arnakke fotografen – Allan Hansen

 118. Kim Raufort siger:

  Hejsa jeg hedder kim raufort
  jeg har 2 hjemmesider cueshop.dk & nemtogrent.dk
  hvor jeg sælger bla. rengøringsartikler

 119. Hej Lars,

  Jeg er interesseret i kunst og maler dejlige, farverige billeder. Kan jeg komme ind på din webblog med mine billeder.

  Som det er nu er det meget macho og teknisk.

  mange venlige hilsner
  Irene Kobberskov

 120. Kim Sørensen siger:

  Hej Lars,

  jeg hedder Kim Sørensen, og jeg arbejder til dagligt med markedsføring online hos Next Level Marketing A/S.

 121. Thomas Fals siger:

  Hejsa

  Jeg hedder Thomas Fals og arbejder som Freelance webdesigner og har en fortid hos webbureauet Retouch. Udover kundeopgaver har jeg Presetpond som er et brugerdrevet community for deling af Aperture presets og Lightroom presets.

  Mvh Thomas Fals

 122. Hej Lars

  Super god idé med det her indlæg – og tak for en god blog, som også giver mening for os, som ikke er de store SEO-eksperter 😉

  Jeg arbejder, som boligrådgiver i en bank i Vestjylland og blogger i fritiden om at købe, sælge, eje og finansiere sin egen bolig.

  Jeg er faldet over din blog flere gange på både Twitter og Amino.

  De bedste hilsner
  Thomas

 123. Mit navn er Frederik Trovatten.

  Jeg arbejder med online markedsføring med speciale i at generere trafik, både SEO og PPC. Til dagligt arbejder jeg som Head of PPC hos gowebTrade, blogger på Trovatten.dk og twitter på @trovatten 🙂

  Hilsen
  Frederik Trovatten

 124. Hej Lars!

  Fandt din side via google. Tak for en fed og især informartiv hjemmeside. Det her seo “galskab” er jo nærmest blevet nettets mest populære ord, måske bortset fra ordet google 😉

 125. Thomas Larsen siger:

  Thomas Larsen, 37 år. Tekstforfatter og sangskriver.

  Når ikke jeg skriver festsange, skriver jeg tekster. Det være sig i form af SEO venlige artikler og meget meget mere.

  Min side til festsange: http://www.godsang.dk/
  Korrekturlæsning, forfatning mm.: http://www.bedre-tekster.dk/

  Giv mig endelige et praj såfremt I har brug for en hjælpende hånd med webtekster.

  Tak for en god blog

 126. Fotograf Terp siger:

  Hej Lars!

  Jeg er fotograf og fik din side anbefalet af en seo gut

 127. Lone Feilskov siger:

  Hej Lars.
  Jeg er 55 år, har sammen med min mand en campingplads. Igennem det sidste ½ år har jeg “forsøgt” at søgeoptimere min hjemmeside, det gået rimelig godt, men vil gerne lære mere. Overvejer bogen Seo lex??
  Rigtig god blog.

 128. Mit navn er Kim Jørgensen.
  Jeg ejer og driver webshoppen Intimos.dk
  Jeg blogger også på kim-jørgensen.dk
  om online markedsføring.

 129. Hej Lars og alle hans trofaste læsere.
  Jeg hedder Frank og er fra årgang 1966.
  Har igennem et stykke tid fulgt med fra sidelinien
  og med stor fornøjelse læst en del indlæg her på siden.
  Fik i juni 2011 selv taget mig sammen til at oprette en bogblog som jeg har haft i tankerne siden april 2010.
  Man kan jo ligeså godt bruge konens bøger til noget fornuftigt,
  istedet for at de kun står der i reolen 😉

 130. Thomas Wichmann.
  årgang 78
  Bosat i Randers

  Oprindeligt uddannet Reol Abe ( læs Lagerekspedient) ;o)
  Her efter taget en uddannelse der hed Master of WEB, selvstændig af flere omgange.
  Har haft interesse i SEO i 5-6 år efterhånden, og følger ofte din blog for at få nogle guldkorn ;o)
  Samtidig har jeg stor interesse i Online Markedsføring.
  Har rodet med IT i små 15 år.
  Takker for en superb blog som jeg fortsat vil følge

 131. Rune Breinholt Andersen, 1980, bor i Hadsten.

  Jeg er uddannet grafiker og arbejder nu som selvstændig på 3. år. Jeg har været inden for reklamebranchen i 13 år efterhånden og arbejder primært med logo design og hjemmeside udvikling.

 132. Kristoffer Hjerrild
  Født 1990 bor i Tyskland men kommer oprindelig fra Århus.
  Jeg arbejder til dagligt med webshops men bruger for tiden det meste af min energi på http://www.sexshop.dk

  Jeg har haft stor fornøjelse af at kigge rundt på bloggen og ser frem til rigtig mange gode indlæg med godt input 🙂

  Vh
  Kristoffer

 133. Hey der Lars!

  Godt initiativ. Jeg hedder Peter og er nok det man kalder en “wannabee” fotograf. 🙂

 134. Hej Lars

  Faldt lige over din blog, den ser virkelig spændende ud 🙂

  Jeg driver en erotisk webshop http://www.elodea.dk
  som sælger kvalitets sexlegetøj og andre erotiske produkter.

  De bedste hilsner
  Jonathan

 135. Mirko Nimz siger:

  Hej Lars,

  Jeg er vild med de mange super fede blogindlæg. Både af dig men også de mange gode gæsteindlæg. Det nyeste jeg faldt over som var fedt var med Toke Kruse om USA som var cool 🙂

  Anyways jeg arbejder hos http://www.winkwink.dk hvor vi er ved at lave DK’s fedeste sexshop.

  Vh
  Mirko

 136. Thomas siger:

  Hej Lars,

  Mit navn er Thomas. Jeg laver lidt af hvert og har interesseret mig for online markedsføring i lang tid.

  VH,
  Thomas

 137. Malene siger:

  Mit navn er Malene, og jeg har et malerfirma i Søborg.

 138. Hej, Jeg hedder Michael – Jeg hjælper virksomheder med at udnytte mulighederne for at øge salget gennem SEO, adwords og webanalyse.

 139. Henrik B. siger:

  Hej,

  Længe siden dette indlæg er blevet posted, anyways jeg hedder Henrik og mit fokus er på SEO, social media marketing og udvikling af hjemmeside løsninger.

 140. Simon siger:

  Hej

  Jeg hedder Simon, og er til dagligt i praktik hos Aros Media i Aarhus N.

  Vi arbejder med SEO, AdWords, PPC og selvfølgelig meget andet.

 141. Lars Fredsted siger:

  Late to the game, I know, men vil gerne følge bloggen her! Studerer SEO og HTML.

 142. Faisal siger:

  Hej Lars

  Jeg hedder Faisal, og jeg er en praktikant hos Fashionhero I Odense S. Fashionhero er en online webshop, hvor vi blandt andet sælger nogle vareprodukter inden for undertøj, boxershorts, sokker, T-shirts, langærmede trøjer, takser, handsker, dame gummistøvle, sport produkter og gavekort. De kendte mærker som man kan købe hos Fashionhero er Tommy Hilfiger, Hugo Boos, Calvin Klein, JBS CR7 Cristiano Ronaldo, Bon Goût, Oakley og Rayband men så har vi også nogle andre mærker. Hos fashionhero kan du få de varer til ekstreme gode priser.

  Så hvis du er interneret i at købe nogle vare hos Fashionhero, så kan du klik på den her link: https://fashionhero.dk/.

  Til dagligt arbejder jeg med SEO, sociale medier, redigering af hjemmesiden, online markedsføring.

  Med Venlige Hilse

  Faisal

 143. Hej, jeg hedder Daniel og arbjeder med online marketing 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.