Gravity Forms – Form plugin til WordPress

Hvis du spørger mig er WordPress det bedste system til at udgive data (content). Og med Gravity Forms bliver det også super let at modtage data.

Gravity Forms er et Form builder plugin til WordPress (udviklet af Rocketgenius), hvor du nemt og hurtigt kan lave en kontakt formular, tilmeldings formular, “Opret indlæg”-formular, og meget andet.

Besøg Gravity Forms

Byg dine egne formularer med Gravity Forms.

Jeg kan skrive rigtig længe, hvis jeg skal forklare hvordan Gravity Forms virker, så i stedet har jeg lavet en lille video, hvor jeg viser dig nogle af de smarte funktioner, så du kan se for dig selv, hvor nemt Gravity Forms er at arbejde med.

Gravity Forms kan er et premium plugin og koster $39 for en enkel licens, og $199 for en udvikler licens, men er alle pengene værd – Læs mere på GravityForms

Gravity Forms kort forklaret:

 • Byg din formularer med “Drag’n’drop”
 • Ingen kendskab til kode nødvendigt
 • Send brugeren til ekstern side efter submit
 • Vis brugeren en besked efter submit
 • Send brugeren en kvittering på mail
 • Integration med PayPal, MailChimp, CampaignMonitor og mange andre
 • Lav din egen lille “shop” med Gravity Forms og Paypal

Eksempler på projekter hvor jeg har brugt Gravity Forms.

Har du yderligere spørgsmål omkring Gravity Forms og fomularer i WordPress, så kom med dem?

Lars Bachmann

Iværksætter og Online nørd. Arbejder med WordPress og online markedsføring i min virksomhed Conseo.

22 Responses

 1. Lars Skjoldby siger:

  Det er godt nok fedt. Specielt de der conditional. Man må kunne lave nogle rimeligt avancerede spørgeskemaer. Er det noget du har arbejdet med?

 2. Lars Bachmann siger:

  Ja, det er et super fedt system. Jeg har ikke brugt avancerede spørgeskemaer i praksis, men det kan sagtens lade sig gøre. Og specielt når du har muligheden for at dele den over flere sider, kan man nemt lave nogle overskuelige spørgeskemaer.

 3. Super fed video Lars. Jeg skal da helt sikkert bruge det plugin på en af min sites. Det er jo genialt til og skaffe vigtig viden til eventuel en pressemeddelelse via et spørgeskema.

  Tak for tipet.

  Frank

 4. Emil siger:

  Nej nej nej, hvor er det sejt! Normalt så bruger jeg over 60$ på at få en programmør til at strikke noget sammen til mig 😀 – Mange tak fordi du gad at skrive det Lars, du har nok sparet mig for mange, mange penge!

 5. Charlotte siger:

  Dejlig letforståelig video og jeg har sparet en masse tid på det så det er bare win win:)

 6. Hej Lars
  Et fedt plugin, ser det ud til!

  Men mht. at bruge det til at opsamle indholder, der skal bruges direkte i WP, bliver det så ikke lidt omvendt – altså skal du så ikke i gang med at copy-paste før du kan bruge det som en entry/post i WP? Eller kan du lave noget så smart, så brugernes form-udfyldninger fx ryger direkte ind som kladder for en custom-posttype eller lign..?
  (Hvis du altså forstå hvad jeg mener – er ikke så WP-rutineret, så bruger ikke nødvendigvis de helt rigtig betegnelser ;-))

  • Lars Bachmann siger:

   Hej Christian
   En af de smarte ting ved Gravity Forms er at det kan sættes op, netop så det ryger direkte ind som en kladde (eller bliver udgivet med det samme, hvis man ønsker det)

   Så der er ikke noget med at copy/paste 🙂

   Tror egentlig også at jeg viser det i videoen? :).

   • Cool!
    Hehe, nåmen så skal jeg nok alligevel have set videoen fra start til slut på et tidspunkt! Jeg ser typisk denne slags på fast-forward ved at hoppe i tidslinjen – og får typisk 75% af værdien på 1/0 af tiden 🙂 Men her missede jeg så en vigtig detalje. Tak for svaret!

 7. Smart! Der er jo masser af muligheder med gravityforms, det kunne være man selv skulle igang med at bruge det 🙂

 8. Mark Petersen siger:

  Hej Lars

  Tak for god gennemgang af Gravity Forms – jeg så hurtigt nogle muligheder med det til mine næste projekter. Dit indlæg har sparet mig tid og frustation – tak for det:)

 9. Michael Finne siger:

  Hej Lars

  Kan du fortælle hvordan jeg får det folk indtaster i vores formular direkte ind på en af vore andre sider så den der indtaster kan se forslaget med det samme og sammen med de andre forslag som kommer?.

  Venlig hilsen Michael Finne

  • Lars Bachmann siger:

   Hej Michael
   Der er flere måder at gøre det på, og det kommer lidt an på hvilken type data du vil vise, og hvordan du vil vise det?
   Som jeg forstår dit spørgsmål, vil du have en formular hvor folk kan indtaste et forslag, og disse forslag vil du så gerne liste på en side?

 10. Michael Finne siger:

  Du har forstået det fuldstændig korrekt ;o)

 11. Michael Finne siger:

  Nej du virker meget kompetent, og dejlig hjælpsom ! – Et plugin lyder behagelig nemt, kan kode en smule, men jo nemmere og enklere jo bedre, jeg tjekker lige det der link ud, og vender måske tilbage, hvis jeg må ;0)..Hvis jeg ikke kan hitte ud af det ;0)

 12. Niels Erik Karkov siger:

  Tak for den instruktive video. Nu er der jo unægtelig forskel på, om man skal betale 39, 99 eller 199 dollars for et plugin, så jeg ville høre, om du kunne fortælle noget om, hvilke af eksemplerne på videoen man kan udføre med den billige udgave? Jeg skal nok til sin tid have 99 dollars versionen pga mailchimp muligheden, men jeg vil da helst skubbe investeringen så langt ud som muligt, hvis man kan lave andet end noget rent basalt med 39 dollars udgaven

  • Lars Bachmann siger:

   Hej NIels Erik
   Den primære forskel på de forskellige versioner (ud over prisem), er at for $39 kan du kun bruge den på et site, og den til $99 gælder til 3 sites, og den sidste til $199 er en developer version du kan bruge på alle de sites du vil.

   Den anden ting er så de forskellige addons, som du selv nævner. Du kan på denne side får et godt overblik over hvad der “følger med” de forskellige versioner.

   http://www.gravityforms.com/add-ons/

   Men bortset fra de forskellige addons, så er der de samme funktioner i.

 13. Susanne Bülow siger:

  Hej Lars kan se det er længe siden der har været action i denne tråd , men håber du ser mit spørgsmål alligevel 🙂 Jeg arbejder i et murerfirma som har en hjemmeside i wp. Her afleverer folkene timesedler i en formular som er lavet i Gravity forms. Den oprindelige side er lavet af et ekstern IT firma, men nu sidder jeg med opdateringer o.l. Jeg har forsøgt at lave ny formular til disse timesedler , da den eksisterende ikke fungerer optimalt, men kan ikke få lov at sende min formular når jeg bruger decimaltal. Det kan man i den oprindelige. (lidt besværligt da folkene jo arbejder 7,5 time om dagen :-)) Ved du hvordan jeg får den til at gøre det? Vh Susanne

 14. Susanne Bülow siger:

  måske skal jeg lige tilføje at siden vil gerne arbejde med decimaltal, altså hvis jeg skriver 7,5 timer hver dag i f.eks 3 dage kan den godt lægge antal timer sammen og regne beløb ud i kr. Problemet opstår først når jeg skal sende formularen. Vh Susanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.